Igari 253 nm-es ház eladó

company_logo

312 500 000

Ft

1 235 178 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 10:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
253 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
18800  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Fejér megye, Igaron eladásra kínálok egy 2 ha -os telken fekvő gyönyörű kúriát a hozzá tartozó vendéglátó és mezőgazdasági komplexummal együtt. A település 30 km-re fekszik a Balatontól a forgalmas 64-es út mentén. Az ingatlan rendszeres felújításon esett át, így a régi külső modern belső lakrészt takar.
Családi ház : a ház 6 szobával rendelkezik, melyből az egyiket gardróbbá alakítottak. A két fürdő közül az egyikben 4 személyes szaunát helyeztek el. A ház alatt egy csodás 20 nm-es sóbarlangot alakítottak ki. Az ingatlan vegyes falazatú, az 55 cm vastag falak kitűnő szigetelést biztosítanak és klímával is tovább hűthetjük a házat. A fűtés elektromos radiátorokkal, fa tüzelésű kazánnal, padlófűtéssel biztosított.
Az udvaron egy 25 köbméteres fedhető medencében hűsölhetünk melyhez komplett gépház tartozik. Az ház tetején egy 40 kw-os napelemrendszert helyeztek el , mely biztosítja az energia ellátást, így a rezsiköltség minimális.
Melléképületek : a házhoz 450 nm összterületű épületek tartoznak, melyek az alábbiak : kazánház, műhelyek, tárolók, vendégház konyhával, wc-vel. Dupla disznóól, raktárak valamint egy rézüstös pálinka főző, kukorica góré.
Az ingatlan nem rendelkezik vezetékes gázzal, mert a napelemek biztosítják az energia ellátást. A tetőn elhelyezett 40 kw-os illetve az udvaron felépített 2x 52 kw-os napelem park biztosítja a komplexum rendkívül alacsony rezsi költségét.
Étterem: a 200 nm alapterületű étterem jelenleg is nagy forgalom mellett üzemel, áramellátását a napelem park biztosítja, konyhája teljesen gépesített.
Cukrászda: a 200 nm alapterületű egység jelenleg is üzemel, áramellátását a napelem park biztosítja. Modern fagylaltkészítő gépek és kitűnő hűtők tartoznak hozzá.
Ajándék bolt : az 50 nm-es épület szintén a napelem parktól kapja az áramot. A ház kitűnő állapotban van , sok lehetőséget rejt magában, ha az új tulajdonosnak más terve van a hasznosítást illetően.
Ez a 2 ha- os területen fekvő ingatlan remek befektetés , kitűnő ár-érték arány gyors megtérülés. Ajánlom azoknak is akik ezen remek ingatlanban szeretnének élni és megvalósítani álmaikat. Az ingatlan nagyon alacsony rezsiköltségű.
Az ingatlan csak egyben eladó !!! Ha megtetszett Önnek hívjon, hogy megnézzük nehogy lemaradjon róla!
Az OTP Bankcsoport teljeskörű ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133601139

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn