Gyúrói eladó 1214 nm-es telek

company_logo

10 000 000

Ft

8 237 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 18., 12:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1214 m²

Villany:
telken belül

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladásra kínálok Gyúró külterületén egy 1214 négyzetméter alapterületű, kis fa tárolóval ellátott, művelési ágból nem kivett, örökpanorámás telket.

A vízellátásról fúrt kút gondoskodik, a villany pedig szintén megtalálható telken belül.

A helyi építési szabályzat szerint övezeti jele: Mk (mezőgazdasági terület-kertes), beépítés módja: SZ (szabadonálló), legnagyobb beépíthetősége: 3%.

Gyúró Budapesttől 35, Érdtől 17 km-re fekvő csendes zsákfalu.
Az M7-es autópálya 30-as lehajtójától - Pest megyei matrica elegendő - Tordason áthaladva érjük el Gyúró határát, dél-budai vagy csepeli indulással mintegy 25 perc alatt.
A településen óvoda, alsó tagozatos általános iskola, egészségház, közösségi ház, focipálya, horgásztó, EU játszótér, posta, kisboltok találhatóak.
A Szent László-patak mellett végigfutó aszfaltozott bicikliúton biztonságosan elérhető (3 kilométer, közforgalmi utaktól elzártan) a környéken nagyon jó hírnévnek örvendő tordasi 8 osztályos általános iskola és a tordasi sporttelep (teniszpályákkal, műfüves futballpályával, egyéb sportolási lehetőségekkel).
A Velencei-tó kocsival 20 perc, de Tordason a Rebel Beach-en is van wakeboard-pálya, és a Western falu kalandpályája, lovardája is várja a sportolni vágyókat.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt- és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a lakás az érdeklődését hívjon bizalommal.

M270945
Antal Enikő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146206039

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn