Gyorsan megtérülő befektetés a Velencei tónál!

company_logo

115 000 000

Ft

787 671 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 22., 14:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
146 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Leírás

Gárdony központi helyén, forgalmas főút mentén, bejáratott fagylaltozó és kerékpárkölcsönző eladó. Az ár, az 505 négyzetméteres telekre és 2014-ben épült, 146 négyzetméteres házra értendő! A gépek és felszerelések a betanítással együtt, egy külön megállapodás tárgyát képezik. Családi háznak is alkalmas, akár 6-7 szoba is kialakítható.

Az épület földszintjén helyezkedik el a fagylaltozó és a kerékpárkölcsönző is a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel együtt. A tetőtérben két különálló lakás van kialakítva, ami lakhatásra vagy bérbeadásra is ideális. Az udvaron parkoló és kettő fedett gépjárműtároló is van.

A házban szinte minden új, hiszen a munkálatok 2014-ben fejeződtek be. Ennek megfelelően korszerű kondenzációs kazánnal történik a fűtés és a melegvíz előállítása. A hőleadás padlófűtéssel történik. Az épületen elhelyezett 73 darab napelem által termelt energia, teljes egészében biztosítja a vállalkozások és a lakások éves energiaigényét.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A ház forgalmas főút mellett helyezkedik el, biztosítva a vállalkozás működéséhez szükséges vásárlókat, egyéb marketing tevékenység nélkül is. A közelben élelmiszerdiszkontok, a városközpont és a tó is pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden a közelben.

Befektetőknek vagy vállalkozni akaróknak ideális vállalkozási lehetőséget kínál ez az eladó ingatlan. Jelenleg 3 fő üzemelteti. Jöjjön el és nézze meg, majd számoljon! Maga az épület értéke megéri azt az árat, amit kérnek érte. A hozzá adott vállalkozások már csak ráadások! Nagyon gyorsan visszatermeli a befektetett összeget!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137672298

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn