Gyönyörű ház Gárdonyban

company_logo

136 900 000

Ft

912 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 6., 11:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
533  m2
Méret:
150 m²

Leírás

Gárdony, központi részen Szemere Bertalan utcában eladó egy nettó 150 nm-es (garázzsal együtt 178 nm), 4 szobás + nappali, 3 fürdőszobás, mediterrán stílusú, két szintes családiház 533 nm-es hangulatos telken.
I.á.: 136,9 M Ft.
Elhelyezkedés
Gárdony valóban központi részén, de mégis csendes utcában épült 2005-ben ez a mediterrán stílusú családiház. Sétatávolságon belül megtalálható a vasútállomás, buszmegálló, bevásárlási lehetőség, pékség stb. Az utcában átmenő forgalom alig van, célforgalom jellemzi, ezért maximálisan család/gyermekbarát környék.
A Házról
A házról sokmindent el lehet mondani, de azt nem, hogy tucatdarab. Ez legfőképpen a mediterrán stílusban érzékelhető, de azon túl még a belső kialakítás átgondoltsága is ezt mutatja. A 2005-ös építést gondos tervezés előzte meg, ahol az elképzelés az volt, hogy egy tágas, gyakorlati szemmel is élhető, de mégis meleg, otthonos ház épüljön. Fontos volt, hogy a stílusjegyeken kívül a felhasznált anyagok minősége is nagy hangsúlyt kapjon.
Néhány mondat a műszaki paraméterekről.
A ház 30-as téglából épült, mely 10 cm szigetelés kapott erre zárásként nemesvakolat került. Nyílászárókra érdemes külön kitérni, hiszen gyönyörű fa hőszigetelt homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre, vidéki/mediterrán stílusjegynek megfelelően kazettázott kivitelben. Beltéri ajtók tömör fából, egyedi méretben készültek. Fűtést gázkazán biztosítja, mely padló és radiátoros leadással szolgáltatja a ház melegét.
Nappaliban található még egy fa tüzelésű kandalló is, mely elsősorban a nappali hangulatát emeli, de az alsó szint fűtését is praktikusan kiegészíti.
Alsó szinten találjuk a hatalmas egybefüggő, de kellemesen tagolt nappali/étkező/konyha teret (44 nm), 1 db vendégszobát a hozzá tartozó fürdővel és WC-vel, 2 db tárolóhelyiséget, mosókonyhát, szülői hálószobát melyből szintén nyílik egy fürdő, káddal és zuhanyzóval egyaránt ellátva.
Mivel a második emeletre (mely teljes értékű szint, nem tetőtér!) vezető lépcső nyitott ezért szerves részét képezi a nappalinak, kovácsoltvas korlátjával remekül beleillik a nappali hangulatába.
Második emeleten található 2 db szoba, valamint a hozzájuk tartozó fürdőszoba szintén WC-vel.
Érdemes még megemlíteni az ingatlan külterét is. A házat szinte körbe ökleli a fa padlóval burkolt terasz, melyen ékköve az épített kemence. Terasz mellett kis játszótér, udvar sarkában pedig egy szintén tégla építésű kisház, mely szerszámtárolóként funkcionál.
Hatalmas tujáknak köszönhetően a telek jól szeparált, méretének köszönhetően pedig nem egy egésznapos elfoglaltság a fű nyírása, de mégis elegendő, hogy az ember kiélvezze a családiházas feelinget.
Sorolhatnám még a ház külső és belső értékeit, de a fotók önmagukért beszélnek!
A Ház Tehermentes, Üres, Tehát Azonnal Költözhető!
Kérem tekintse meg a hirdetésben szereplő kisfilmet, mely igazán visszaadja a ház hangulatát!
Kiknek Ajánlom
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom akik egy gyönyörű és egyedi családi otthont keresnek a Velencei tó partján, kiemelkedően jó helyen! Azoknak, akik a karácsonyt már egy extra hangulatos, tágas otthonban szeretnék eltölteni!
I.á.: 136,9 M Ft.
Kizárólag A Tulajdonosbarát Ingatlanos Kínálatában!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Básti Marcsi - Tulajdonosbarát ingatlanos

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147572836

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn