Fenntartható ház egy bájos faluban

69 900 000

Ft

388 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 15., 17:02

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
36

Kert:
kertkapcsolatos

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Fenntartható ház egy bájos faluban

Szeretne közel élni a városok nyújtotta kényelemhez, mégis kakukk hangját hallani és madárcsicsergésre ébredni? A Duna-parti faluban, Kisapostagon ez megvalósítható. A kert végében nincs szomszéd, a szántóföld és a Duna-part közel hozza a természetet. A falu békés, csendes, a közbiztonság nagyon jó.

Az M6 autópálya feljáró és a Pentele híd 3 percre van, így Paks, Iváncsa, Dunavecse elérése 20 perc, de Budapest is csak 50 perc távolságra van.

A ház téglából épült, Tolna3 típusterv alapján, ez garantálja a beépített anyagok megfelelő minőségét. A nyílászárók cseréje folyamatosan történt, a földszinti villamos hálózat felújítása kész.
A fűtés háromféle módon lehetséges. A 2021ben üzembe állított vegyes kazán vagy a 2021-ben felújított gázkazán radiátorokon keresztül biztosítja a meleget. 2022-től három hűtő-fűtő klíma felelős a kellemes hőérzetért. Villanyszámla gyakorlatilag nincs a 2022-ben felszerelt 6,4 kWh kapacitású napelemeknek köszönhetően. A melegvízért a 2021-es gázbojler és/vagy a 2022-es villanybojler felelős, fagymentes évszakokban kollektor melegíti elő a melegvizet.

A ház 10x10 m2 alapterületű, rendelkezik szuterénnel, garázzsal, földszinti és emeleti lakótérrel. A földszinten és az emeleten is található vizes blokk. A padlása betontálcás, nincs beépítve, a gépészeti berendezések a szuterénben találhatók.

Az utca felől belépve a folyosóra érünk, róla balra nyílik a kamra, majd a földszinti zuhanyzó a WC-vel. A tágas nappaliból elérhető a konyha, a földszinti szoba és a lépcső az emeletre. Szintén a nappaliból a télikertbe léphetünk, tovább haladva kijuthatunk a kertbe.
Az emeleten három szoba, fürdőszoba és WC került kialakításra. Az emeleti fürdőszoba fürdőkádas, a WC külön helyiségben van. A belső terek jó állapotúak, a szobák padlószőnyeggel burkoltak.

A telek mérete 1220 m2, itt egy kerti kiülő és főzőhely található. A kertműveléshez szükséges szerszámok egy fém szerszámos házikóban laknak. A füves területen és a konyhakertben gyümölcsfák kerültek telepítésre. Ásott kút szolgál a fű és a növények öntözésre. A házban a vezetékes víz, gáz, villany bevezetve. A szennyvíz a falu csatornarendszerén távozik.

Jöjjön el, nézze meg, élvezze a természet közelségét!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147086426

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn