Felújított csodás ékszerdoboz

company_logo

54 900 000

Ft

819 403 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
67 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
2808  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Riasztó

Leírás

Ha éppen keresi azt a családi házat, ahol csöndben és nyugalomban élhet és nem kell foglalkoznia a felújítással, akkor ne szalassza el ezt az ajánlatot!

A Balaton és Budapest között, az M7-e autópályától 9 kilométerre, Csőszön ami egy csendes, bájos és biztonságos település, aszfaltos utcájában eladó ez a frissen és igényesen felújított, szép állapotú, vegyes falazatú, kedvező atmoszférájú, 3 szobás családi ház, 2808 négyzetméteres telken. Még festenie sem szükséges, hiszen alig száradt meg a festés.

A házban csak kiváló állapotú vályogfalak maradtak eredetiek. A felújítás során cserélve lett a tető, a villany, vízvezetékek, valamint megújult a fürdőszoba és a külön wc is. A szobákba laminált padló, míg a közös terekbe minőségi padlólap került lerakásra. A bejárati ajtó és az ablakok is cserélve lettek hőszigetelt típusokra.

A méretre készült, mosogatógépet, indukciós tűzhelyt, sütőt, mikrót, elszívót tartalmazó beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva, de a kiváló minőségű nyílászáróknak, a külső és a padlástéri szigetelésnek köszönhetően minimális a fűtésköltség.

Parkolás az utcán, az udvaron vagy a ház mögé épített új, könnyűszerkezetes, 2 állásos garázsban is lehetséges. A 3x25 amperes elektromos betáplálás lehetővé teszi akár elektromos autók töltését is. A ház a legmodernebb biztonsági és kamera rendszerrel van felszerelve.

A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda és a távolsági buszmegálló is. Kisbolt a házzal szemben található.

A nagy füvesített és virágos kert bekerített. A kerítésen kívüli terület akar gazdálkodásra is lehetőséget nyújt. Jelenleg a telek körülbelül kétharmadát egy helyi gazdálkodó műveli, így annak is jó választás ez a ház, aki nem szeretne nagy telket.

Balaton és Székesfehérvár rövid autóútra van, de Budapest sem nagy távolság.

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146029384

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn