Etyeki eladó 750 nm-es telek

company_logo

42 000 000

Ft

56 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
750 m²

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladásra kínálok egy csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő, 500 méterre lévő horgásztó mellett, területi megosztással egy 750 négyzetméter alapterületű építési telket, a Kápolna Lakóparkban, Etyek egyik legszebb részén jogerős építési engedéllyel, alappal.

A ház jelenleg 20 %-os készültségi fokban van, ebben a készültségi fokban kerül értékesítésre. Az elkészült 113 négyzetméteres alapon már átvezetésre került a közmű, valamint szigetelt is, melyet akár egyedi tervezéssel és egyedi igényekre szabva - külön megállapodás keretei között - készít el a kivitelező.

A lakópark területén nincsenek külön villanypóznák és légkábelek a földkábeles áramkialakítás miatt.

Etyeken mindent megtalál, ami a mindennapokhoz szükséges, de ha mégis Pestre vinné az útja, az M1-es autópálya felhajtó mindössze 12 perc autózással elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a lakás az érdeklődését hívjon bizalommal.
M250281
Antal Enikő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141952439

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás