Erdőszéli lakóház

128 000 000

Ft

1 032 258 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 09:13

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
124 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1405  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Keresi az új tulajdonosát egy Csodálatos természeti környezetben, a Gerecse és a Vértes lábánál, a Zsámbéki dombság területén jó levegőjű, erdő közeli madárcsicsergős, a fővárostól 30 percre elhelyezkedő Csabdin egy nagyon jó fekvésű, 2023-2024-ben felújított, hőszigetelt családi ház, ami egy 1405 m2-es telken helyezkedik el.

A négyszobás, két fürdőszobás lakóház nettó 108 m2-es hasznos alapterületű, és mintegy 16 négyzetméter 2021-ben kiépített tetőtéri résszel is rendelkezik. Téglafalazat, fa födémszerkezettel, cserépfeddéssel - csakúgy mint a 2012 ben épült 20 m2 melléképület: szobával, nyári konyhával, pincével, WC-vel, fedett terasszal plusz sütögetés kialakítására alkalmas résszel. A ház belső falai gyönyörű faburkolattal, vannak beburkolva, melyek kővel burkolt oszlopokkal vannak elválasztva. Az L alakú ház első felében elkülönülő lakosztály miatt akár kétgenerációs együttélésre is alkalmassá teszi az ingatlant.

A piros viacolorral lekövezett impozáns udvar, valamint a teraszosan megemelt udvarrész 3-4 autó parkolására alkalmas. A telek sarkában található még egy fából épült szerszámtároló is. A ház kapuja távirányítással (2024-ben vásárolt és felszerelt, új kapunyítórendszerrel) működik és előtte is ki van alakítva egy kocsibeálló rész. A kerítés előtt végig fák illetve díszfák találhatók. A ház előtti út remek állapotú. A enyhén lejtős telek lenti része gyümölcsfás liget, a ház melletti részek parkosítottak.

Az ingatlannak 1 közvetlen szomszédja (nyaraló) van és fantasztikus privát szféráját egyik oldalról árokkal elválasztott gyönyörű erdő határolja, ahol időnként őzek sétálnak. Távolról a fák közül kivehető a szemközti hegyvonulat. Egészséges klímája kiváló élettér a munkára, pihenésre, alkotásra, meditatív elvonulásra vagy családi, baráti összejövetelekre. Elmondható, hogy az én házam az én "otthonom". A Fejér megyei Csabdi Mány, Bicske városa határolja, a Szent-László patak folyik át rajta és sok tó található a környéken és számos lovastanya (pl Lovas Zugoly) is fellelhető a közelben. Kirándulásra, biciklizésre, lovaglásra a környék rendkívül alkalmas! A ház gázzal - cirkó kazánnal fűthető, ugyanakkor egy nagyméretű kandallóval is rendelkezik.

Itt tényleg el lehet vonulni a nagyváros zajától de Budapest is könnyen és gyorsan elérhető(30 perc) .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146798134

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn