Eladó üzlethelyiség nagy telekkel Bicskén!

company_logo

39 900 000

Ft

399 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán
Méret:
100 m²

Leírás

Eladó Üzlethelyiség Bicskén, Kiváló Helyen, a Vasútállomás Közelében

Eladóvá vált egy egyedülálló üzlethelyiség Bicskén, mely a 1980-as években épült téglából, és évtizedek óta az ingatlanpiac egyik meghatározó épületeként szolgál. A vasútállomás közvetlen közelében található, így tökéletes választás lehet azok számára, akik nagy forgalmú helyet keresnek vállalkozásuk számára.

Az épület korábban vendéglátó egységként működött, így már rendelkezik a szükséges infrastruktúrával egy étterem, kávézó vagy bár üzemeltetéséhez. A jó állapotban lévő téglaépület biztosítja a tartósságot és a minőségi megjelenést. A belső terek tágasak és jól szervezettek, lehetővé téve az új tulajdonos számára, hogy saját elképzelése szerint alakíthassa ki az üzlethelyiséget.

A fűtésről cirkó kazán gondoskodik, amely radiátoros hőleadókon keresztül biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. Ez a fűtési megoldás nemcsak hatékony, hanem gazdaságos is, hiszen jelentősen csökkenti a fűtési költségeket. A radiátorok helyesen vannak elosztva az épületben, így minden helyiség egyenletesen és kényelmesen melegszik.

Az épület teteje cseréptetővel van fedve, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem hosszú távon is védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal szemben. A cseréptető jól illeszkedik a környezetbe, és hozzájárul az ingatlan klasszikus megjelenéséhez.

A telek mérete 1075 m, ami bőséges helyet biztosít mind a parkolásra, mind a külső tevékenységekre. A telek 30%-ban beépíthető, ezáltal lehetőség van további építkezésre vagy a meglévő épület bővítésére. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akik nagyobb üzleti tevékenységet terveznek, vagy szükségük van további helyiségekre.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális: közvetlenül a vasútállomás mellett helyezkedik el, így kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A vasútállomás közelsége növeli az ingatlan vonzerejét, hiszen a könnyű elérhetőség fontos tényező minden üzleti vállalkozás számára.

A bicskei település egy dinamikusan fejlődő környék, ahol a közlekedési kapcsolatok kiválóak, és a közösségi élet is pezsgő. A környék biztonságos és barátságos, így ideális választás lehet vállalkozás indításához vagy befektetéshez.

Az ingatlanban több helyiség is található, amelyeket korábban éttermi és vendéglátó funkcióra használtak. Ezek a helyiségek jelenleg is alkalmasak azonnali használatra, de természetesen az új tulajdonos igényei szerint átalakíthatók. A széles helyiségek és a magas mennyezetek miatt a belső tér kihasználása rendkívül sokoldalú lehet.

Azok számára, akik Bicskén szeretnék megvalósítani üzleti álmaikat, vagy egyszerűen csak jó befektetési lehetőséget keresnek, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.

Kérdéssel kapcsolatban vagy megtekintés miatt a megadott telefonszámon a hét minden napján elér!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147860343

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 58 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn