Eladó ingatlan Székesfehérvár mellett

14 900 000

Ft

29 045 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
telken belül

Gáz:
nincs

Csatorna:
utcában

Méret:
513 m²

Leírás

Eladó kiváló adottságokkal rendelkező telek Székesfehérvár mellett!
Székesfehérvár külterületén, csendes és nyugodt környezetben eladó egy 510 négyzetméteres, zárt kerti telek, amely tökéletes választás lehet azoknak, akik nyugalmas életmódot keresnek, ugyanakkor közel szeretnének maradni a város nyújtotta lehetőségekhez.
A telek elhelyezkedése különösen előnyös, hiszen mind a Balaton, mind a Velencei-tó rövid autóútra található, így a nyári kikapcsolódás bármikor könnyen elérhető. Emellett Székesfehérvár városközpontja és bevásárlóközpontjai is csak néhány perces autóútra vannak, így a mindennapi szükségletek könnyedén intézhetők. A közeli buszmegállónak köszönhetően a tömegközlekedés is kiválóan megoldott, míg a jól karbantartott, járható utak biztosítják a kényelmes közlekedést.
A telken egy 40 négyzetméteres, kényelmes és kompakt mobilház található, amely azonnal beköltözhető. A mobilház tartalmaz nappalit, hálószobát, fürdőt, konyhát, mosdót és tágas teraszt. A fűtést jó állapotú kandalló biztosítja.
Az ingatlan bekötött villannyal rendelkezik. A vízellátást a telken elhelyezkedő fúrt kút és a házban lévő vízszivattyú biztosítja. A telken továbbá egy praktikus fészer is helyet kapott, amely kiválóan alkalmas tárolásra, kerti szerszámok vagy egyéb eszközök elhelyezésére.
Ez a telek ideális választás lehet hétvégi háznak, nyaralónak, vagy akár állandó lakóhelynek is, hiszen a település könnyen megközelíthető, és a város közelsége biztosítja a mindennapi élet kényelmét.
Ára: 14,9 millió forint
Az ár alkuképes.
További információért és megtekintésért hívjon bizalommal a 06.30.733.1044 számon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149859007

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 22 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn