Eladó ház, Székesfehérvár

company_logo

114 900 000

Ft

604 737 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 10:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
190 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
485  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük ebben a különleges székesfehérvári otthonban, ahol a kényelem és a modern életstílus találkozik a természet szépségével! Engedje meg, hogy elmeséljek Önnek egy történetet arról, milyen csodálatos élet vár az új tulajdonosra ebben a varázslatos házban.

Mikor belép az ingatlanra, azonnal magával ragadja majd az otthonos érzés. Egy gyönyörű, harmonikusan tervezett házakból álló kis közösségre lel, amelyek szabadon állnak a természet ölelésében, egymástól teljesen elszeparálva! Ez nem ikerház! Mindegyik ingatlannak külön telke és tere van! Ez a C. épület! Ez az épület rendelkezik a legnagyobb telekkel!
A ház jelenleg szerkezetkész állapotban várja az új tulajdonosait, hogy a saját ízlésükre alakítsák tökéletes otthonná.

Az építőanyagok színvonalában is tükröződik a minőség és a tartósság gondos megtervezése. A 30-as tégla falazat, a monolit vasbeton födém és a külső szigetelés mind azt mutatja, hogy ez az otthon hosszú éveken át vigyázni fog Önre és szeretteire.

Az ablakok gondosan válogatottak, 3 rétegűek, amik kívül antracit, belül pedig fehér színűek, amelyek nemcsak a hangszigetelést, de az esztétikumot is előtérbe helyezik. Az antracit redőnyök pedig védelmet nyújtanak a külvilág zajától és a nap sugaraitól.

A gazdaságos és mai kornak megfelelő 12 KW-os hőszivattyús rendszer, ami padlófűtéssel gondoskodik a kellemes hőmérsékletről az egész otthonban, míg az alul-felül elhelyezett 2,5 KW-os hűtő-fűtő klíma mindig a tökéletes hőmérsékletet biztosítja, legyen bármilyen az időjárás kint.

Az infrastruktúra ezen a helyen egyszerűen kiváló. Közel találhatók iskolák, óvodák, üzletek és szolgáltatások, így mindig kéznél lesznek azok a lehetőségek, amelyeket egy modern és aktív életstílus megkíván.

A megbízható kivitelező cég, akik régóta ezzel foglalkoznak, garantálják az építkezés magas minőségét és határidőre való befejezését. A tereprendezés és térkövezés is benne van az árban, így Önnek csak a saját elképzeléseit kell megvalósítania.

A szerződés után mindössze három hónappal költözhetővé válik ez a páratlan otthon, ahol az új tulajdonos a saját burkolatait is kiválaszthatja, és egyénivé teheti az ingatlant.

Várjuk Önt és családját, hogy megtekinthessék ezt a gyönyörű ingatlant és belemerüljenek az új életük történetébe, ahol a modern és a természet egysége tökéletes harmóniát alkot.

Ne habozzon! Hívjon minket még ma, és tegyen egy következő lépést álmai otthona felé!

Támogatások, CSOK és az Áfa visszatérítés még az idei évben igényelhető rá!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ078557

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140665596

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Leányvári Edit

Szűcsné Leányvári Edith Mária

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn