Azonnal költözhető családi ház eladó Lajoskomáromban

company_logo

46 900 000

Ft

488 542 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 16:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
906  m2

Méret:
96 m²

Leírás

Eladó családi ház Lajoskomáromban, Balatontól mindössze 23 km-re

Lajoskomárom egy hangulatos zöld település Fejér megye délnyugati csücskében, itt kínálunk megvételre egy háromszobás, összközműves lakóházat, ahol minden adott a békés vidéki élethez. A településen általános iskola, háziorvosi ellátás, fogorvos, gyógyszertár, pékség, cukrászda, élelmiszer és vegyesbolt, sőt benzinkút is megtalálható.

Az ingatlan lakórésze nettó 96 m2 + a két terasz összesen 17 m2. A szuterénben több tárolóhelyiség található, amelyek nettó alapterülete 55 m2.
A 906 m2 telken kizárólag a cserépfedésű, tégla építésű lakóház található, külön melléképületek nincsenek. A kertben gyümölcsfák és dísznövények is megtalálhatóak, mindez könnyedén karban tartható, így a Balaton közelsége miatt akár hétvégi háznak is ideális választás lehet. Az udvarban több autó tud egyszerre parkolni, de az eredetileg garázsnak tervezett, jelenleg tárolóként használt szuteréni nagy helyiség kis átalakítással gépkocsitárolóként is tud funkcionálni.

Az épület festés után azonnal beköltözhető állapotú, igény szerinti felújításra azért szükség lehet. A ház fűtését gázkazán látja el radiátoros hőleadással. A betonozott tetőtér szükség szerint beépíthető, a dupla üvegezésű nyílászárók fából készültek, amelyek redőnnyel ellátottak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat található. Birtokba adás a jelenlegi állapotban, bútorozottan, a vételár megfizetését követően azonnal, vagy igény szerint kiürítve is lehetséges pár héten belül.

A környék legszebb, legélhetőbb települése, amely több halastóval, hangulatos pincesorral is büszkélkedik. Gyönyörű környezete és az összetartó lakosok által nyújtott biztonságos légköre miatt keresett település a letelepedő, otthont keresők számára. A község folyamatosan épül, fejlődik, falusi CSOK és állami támogatású hitel is igényelhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: HZ028557

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147460557

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn