Eladó ház Székesfehérvár központjában (bútorozott és gépesített)

39 990 000

Ft

999 750 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 12., 20:21

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
12

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
közös

Kert mérete:
530  m2

Méret:
40 m²

Leírás

Bútorozott és gépesített ház eladó Székesfehérváron a Kégl György utcában. Az ingatlan nagyon jó állapotban van, azonnal költözhető. A ház nagyon jó elrendezésű, egy amerikai stílusú konyha + nappali, ahol ki lett alakítva egy teljesen egyedi dolgozó sarok. A konyhában modern konyhabútor jó tárolási lehetőségekkel. Nagy hűtő, villanysütő és külön gáztűzhely szagelszívóval. Van hely beépíthető mikrónak is, jelenleg ez üresen van, mivel mi nem használunk mikrót egyáltalán. 140x84 cm kihúzhatós étkezőasztal 6 db modern székkel. A nappaliban egy kinyithatós sarok kanapé van, ami kb 1 éve lett újrahúzva fehér textillel.

Konyha: 15,2 m2
Előszoba: 5,2 m2
Hálószoba: 14,1 m2
Fürdőszoba: 5,2 m2
Garázs: 16 m2
Beépíthető tetőtér: 40 m2
Pince: 10 m2
Parkoló: 2 autónak

A fürdőszobában egy 80x80 cm Ravak zuhanyzókabin van, mozdítható peremmel, ha bármilyen dugulás vagy csőrepedés lenne, nem kell kiszedni a kabint a helyéről. (kb 2 éve lett beépítve). A melegvizet egy gázos turbókazán biztosítja, így sosem fogy el a melegvíz, ami megbízhatóan működik, 6 havonta tisztítva volt és van. A turbókazánra biztonságképpen rá lett kötve 3 éve egy mágneses szűrőberendezés, a rendszer tökéletesen tiszta. A WC mélyöblítésű. A fürdőszobában padlófütés van, így kellemes meleg van télen is. Ezenkívül egy felültöltős mosógép van, teregetési lehetőség nyáron az udvaron vagy belül egy egyedi készítésű felhúzhatós szárító van, amihez pedig a páraelszívó gépet használunk a gyors száradás érdekében. A falon nagyon szép csempék vannak fehér és kék színben, illetve amerikából származó fali dekor képek és tárgyak találhatóak. (horgonyos kép, strandpapucsos törölköző akasztó és vizimentő bódés WC papír tartó)

A hálószobában egy franciaágy van 2 éjjeli szekrénnyel és 2 dizájnos éjjeli lámpával. A hálószobába kb 3 éve egy egyedi tervezésű beépített szekrény készült (nem ikeás), ami 2 fő részére tökéletes. A beépített szekrény jobb oldalán egy betervezett iróasztal is van néhány beépített polccal. A beépített szekrény 2-2 szellőzővel is el van látva, így mögötte folyamatosan szellőzni tud. Az asztal mellett egy falraszerelt kő elektromos hősugárzó segít a téli időszakban extra hőt biztosítani igény esetén.

Az előszobában egy beépített szekrény található, ahol a téli-nyári kabátokat lehet tárolni. Az egyik oldalát bepolcoztuk extrán, így extra pipere dolgokat és pl. a porszívót is itt lehet tárolni. Az előszoba másik oldalán a fogas alatt egy méretre szabott 2 részes cipősszekrény van.

Ez egy 1950-es évek környékén épült épület, 4 évvel ezelőtt vízszigetelés megtörtént az épületen injektálással kívül - belül. Azóta nem tapasztalható vizesedés. A tetőszerkezet generdázása nagyon erős (fel lett mérve áccsal és statikussal is), viszont a cserép régi még, és nincs alatta fólia. A tetőtér beépíthető 40nm-en vagy akár nagyobb területen is, amennyiben a többi lakóval megegyezik (ehhez némileg át kell alakítani a tetőszerkezet, mert a hálószoba fölött jelenleg lapostatő van. Ezért sem nyúltunk még hozzá, hogy ne keljen kétszer dolgozni vele). Műanyag nyílászárók dupla üveggel, nagyon jó hangszigető képességűek, nem jön be semmilyen zaj csukott állapotban. Egy erősített fém bejárati ajtó van, ami teljes biztonságot ad. Az ingatlanhoz egy Bosch riasztó rendszer tartozik.

Az épülethez tartozik egy önálló kb 16 nm garázs, ami jelenleg tárolónak van használva. Ennek a tetőszerkezete 5 éve lett lecserélve, új fóliát és tetőlécet kapott. 3x2,5 vezetéken megy az áram a garázsba ki a házból. Ezenkívül a beépítetlen tetőtér is használható tárolónak, illetve van még egy kb 10 nm pince helység a lakáshoz. Az udvaron összesen 5 autó fér el, ebből 2 hely jut ehhez a lakáshoz, de bejelentett lakcím alapján éves parkolójegy is kiváltható. A parkolók szegéllyel vannak már ellátva és az alapja ki lett cserélve zuzalékra, előkészítve a 10cm térkőhöz, így nagyobb eső esetén sincsen sár. Az udvarhoz elektromos kapu tartozik távirányítóval. Műanyag kerítés pedig teljesen gondozásmentes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150216236

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 17 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn