Eladó ház Csabdin

27 000 000

Ft

900 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 3., 22:07

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
30 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1139  m2

Költözhető:
megegyezés szerint
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az ár,csak a hétvégére vonatkozik mint villámár.Tulajdonostól! Eladó Csabdi népszerű részén zártkerti ingatlan, mely művelési ág alól ki van vonva. Az 1139 m2-es telken építésre került 1984-ben egy 30m2-es ház amely, a többi hasónló eladó ingatlannal szemben építési és fennmaradási engedéllyel rendelkezik, amelyhez a teljes dokumentáció beleértve a tervrajz is az eladó birtokában van. A ház B30-as téglából épült, beton alapra amely teljes mértékig felázásmentes. Az ingatlanban több felújítás is el lett végezve. Többek között: Elektromos rendszer korszerűsítése, tetőszerkezet szigetelése, fürdőszoba kialakítása, víz bevezetése, amely rézcsővel falban vezetve történt. A folyóvíz fúrt kútról, házivízművel van ellátva , amely ivóvíz tisztaságú. (Mély Kút, AMI Több Méter Mészkő Alatt Lett Elérhető. )
A ház alapterülete ugyan 30m2, de a tetőtér beépítésével 45m2 hasznos lakóterületet hoztunk létre. A ház fűtése öntöttvas vízteres kandallóval, (Toldi Kandalló ) amely bőségesen kifűti az ingatlant. Továbbá az ingatlanon található, egy szintúgy engedéllyel épített borospince, amely kisméretű téglából lett építve, emellett az udvaron található a fűtésre szolgáló fa tárolására egy épület. A telek végében megközelítőleg 80 tőke szőlő van.
Az ingatlan panorámás és csendes környéken van. Az ingatlan jelenleg lakott, teljes mértékben élhető. Bútorok nélkül eladó, kivéve a konyhabútor, kandalló,fürdőben a szaniterek és a bojler.Amennyiben érdeklődését felkeltette az ingatlan, az alábbi telefonszámon vagy e-mailben várom jelentkezését. Ingatlanos által is hirdetve!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147216158

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn