Eladó családi ház Etyek

59 990 000

Ft

833 194 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 10:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
G

Házszám:
46b

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1072  m2

Méret:
72 m²

Leírás

Eladó, Etyeken, a Horváth utcában örök panorámával, főúthoz közel, mégis csendes helyen, egy közepes méretű 72 m2 területű családi ház. Az 1072m2 telken,víz,szennyvízcsatorna, ipari áram3*20A van, LF-2 beépítési besorolásban 33%os beépíthetőségi mutatóval. Per és tehermentes 1/1 tulajdon.
A ház parasztház mintára épült a 2000es évek elején. A falazat teljes egészében korszerű,jól szigetelő Porotherm NF-38as téglából van, szigetelt beton alapra építve ,a nyílászárók egyediek, keményfából készültek, hőszigetelt többrétegű üvegezéssel. Az ingatlan 2024 áprilisában teljesen új tetőszerkezetet,új cserepet,esőcsatornákat kapott, a födém,15cm-es kőzetgyapot hőszigetelést,megfelelő rétegrenddel, járható OSB-vel borított padlás kialakítással,esetleges tetőtér beépítésre is gondolva.A konyha felülvilágítót kapott hogy még több természetes fény jusson a házba.A meleg vizet villanybojler,az otthon melegét modern rendszerű külső légbeszívásos égésterű 4évvel ezelőtt új csempéből elkészített cserépkályha biztosítja. Ekkor lett cserélve a kémény is, modern inox bélésű fém kéményre. Az ingatlanban a 3fázis be van vezetve, így akár fűtőpaneles fűtés is telepíthető. A házba hangulatos tornácon át jutunk, az előszobába, amit hagyományos elrendezésű konyha követ, és egy tágas látszó gerendás mennyezetű hálószoba vár minket. Az ingatlanba a gáz nincs bevezetve, de bekötési lehetőség a telek előtt van.
Néhány száz méterre fekszik az Etyeki Újhegytől,így befektetésnek,vagy vendégháznak is kiváló,esetleg kisebb családnak is jó lehet. Egyedi stílusú ház, egyedi készítésű bútorokkal, melyeknek egy részét, ha az új vásárló szeretné, külön alku keretében megvásárolhatja. Az ingatlan rendelkezik az eladáshoz szükséges energetikai tanúsítvánnyal
Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok, nyugodtan keressen a megadott telefonon,illetve messengeren.Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges,szinte a hét bármely napján.

Hirdetés azonosító: 150201257

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn