Eladó álomotthon Móron, a Vértes lábánál  Luxus és nyugalom a

company_logo

134 900 000

Ft

562 083 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Félszobák száma:
1

Méret:
240 m²

Leírás

Eladó álomotthon Móron, a Vértes lábánál - Luxus és nyugalom a természet ölelésében!



Móron, a Vértes lábánál, egy egyirányú utcában kínáljuk Önnek ezt a kivételes, három szintes házat, amely minden igényt kielégít és minden álmot valóra vált. Az ingatlan négy telken de egy helyrajzi számon található területen fekszik, amelyek mindegyike külön bejárattal rendelkezik, biztosítva a teljes privát szférát az itt élők számára.



Ez a lenyűgöző ház egy négy állásos garázzsal büszkélkedik, ahol minden jármű biztonságban parkolhat, valamint egy külön bejáratú pince is tartozik hozzá, amely valódi oázist rejt. A pincében nemcsak egy biliárdasztal és egy hangulatos borospince található, hanem egy pihenőszoba is, ahol a vendégek vagy a családtagok kényelmesen kikapcsolódhatnak.



A földszinten a konyha étkezővel, nappalival és egy dolgozószobával várja a lakókat, ahol a hangulatot egy gyönyörű kandalló varázsolja otthonossá. Az emeletre vezető lépcsőn felérve a második fürdőszoba, három szoba, valamint egy praktikus gardrób helyiség található, ami tökéletes megoldás a tárolásra.



A ház környezetét egy gyönyörű zöld övezet öleli körül, amely a telken belül helyezkedik el - itt élvezheti a természet közelségét anélkül, hogy elhagyná otthonát. A kényelmet fokozza a nagy balkon és a tágas terasz, ahol pihenhet és feltöltődhet. És ha mindez még nem lenne elég, a házhoz egy fedett téli kert is tartozik, amely télen-nyáron ideális helyszín a kikapcsolódáshoz.



Ez az ingatlan igazi kincs, ahol a luxus és a természet találkozik. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget - hívjon most, és fedezze fel álmai otthonát Móron!

Harangozó László



A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,...),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Hirdetés azonosító: 150133902

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Karakas Zsolt

Gamma House Invest KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn