Eladó Telek, Felcsút

company_logo

11 500 000

Ft

14 993 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 19., 09:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
767 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
nincs

Leírás

Csak az OTP ingatlanpont kínálatából eladó Felcsúton egy 767m2-es belterületi építési telek. A közművek közül a villany az utcában van, a víz a csatorna és a gáz 100 méterre az ingatlantól.
Településközpont vegyes terület: A településközpont vegyes területen több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, lakó és helyi települési szintű igazgatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek és sportépítmény helyezhetők el. A területen az OTÉK 31. § (2) bekezdésének figyelembe vételével kivételesen elhelyezhető nem zavaró hatású gazdasági építmény és terepszint alatti építmény is, legfeljebb a beépítettség 50 % -áig. Övezeti jel: Vt-2, min.kialak.telekter. (m2)1000, min.kial.telekszél.(m)16, max.beép.arány (%)40, min. zöldf.arány (%)40, beépítési mód:SZ, max. ép.mag. (m):7,5.
A telek nagyságából adódóan csak úgy építhető rá, ha a mellette lévő telekkel együtt vásárolják meg. A szomszéd telek 734 m2 és így a kettő már meghaladja az 1000 m2-t. A szomszéd telket is az OTP ingatlanpont rendszerén belül kínáljuk megvételre, és az M269870 számon található.
Segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN az OTP bank nyújtotta egyedi hitellel akár 18 munkanap alatt. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen.

Referencia szám: M269491-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147198318

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn