Eladó Dunaújvárosban egy 55nm-es,2 szobás,felújított,erkélyes lakás

company_logo

32 900 000

Ft

598 182 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 21:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
D

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
11210  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Részt vett

Leírás

Álomotthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Barátság városrészének kedvelt utcájában, a Felső Dunapart közelében található 55nm-es, 2 szobás, erkélyes csúsztatott zsalu + tégla építésű lakást. A környék csendes, nyugodt, zöldövezeti és parkos. 3 szintes szigetelt ház legfelső emeletén helyezkedik el, de nem tetőtérben. Állapota felújított és kitűnő állapotú. A felújítás 2018-as évben teljeskörűen megtörtént. A vízvezetékek és a villanyvezetékek cserélve lettek, a villamos hálózat 32A-ra lett bővítve és Éjszakai áram is van. A gáz kikötésre került. Ablakai műanyagok, melyek redőnnyel felszereltek és az erkélyajtó szúnyoghálós. A szobák egymásból nyílnak. A fürdőszoba amely kádas és a wc egy helyiségben van. Ablakos, tekintettel erre szép világos. A konyhában modern, igényes konyhabútor került beépítésre magas minőségű konyhai gépekkel felszerelten. Beépített kerámia főzőlap, elektromos sütő, mosogatógép, páraelszívó, mosógép. Az egyik szoba erkélykapcsolatos, ami hangulatosan beépített, zárt és wifi-s elektromos fűtés adja a kellemes hőérzetet. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A hálószobában TV és házimozi rendszer nyújt kellemes kikapcsolódást. A melegvíz ellátásról Ariston okos bojler gondoskodik. A nagy melegben hűtő-fűtő klímával szabályozható a hőmérséklet. A lakásban stílusos álmennyezet van kialakítva, süllyesztett, hangulatos LED világítással. Egyedileg tervezett beépített bútorok vannak, ami a pakolás szempontjából igen praktikus. A nappali laminált lappal, a hálószoba padlószőnyeggel, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Közös költsége: 11210 Ft. Tartozik hozzá egy különálló pincehelyiség is. A vételár részét tartalmazza: az előszobában lévő beépített bútor, a nappaliban lévő szekrény, a hálószobában lévő beépített bútor, a TV, a lámpák és a konyhai gépek (sütő, főzőlap, páraelszívó, mosógatógép, mosógép) A lépcsőház tiszta, rendezett és jó a lakóközösség.
A közelben a Dunapart, orvosi rendelő, ALDI, Lidl, posta, buszmegálló.
Ideális otthon lehet mindenki számára, aki szép, igényes, praktikus kialakítású otthonra vágyik csendes és nyugodt környezetben. Kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147326152

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Pataki Klára

ÁlomOtthon Ingatlan iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn