Eladó Belvárosi Felújított Földszinti Tégla Lakás Irodának Kialakítva

28 000 000

Ft

518 519 Ft/m²

Feladás dátuma:

okt 3., 11:18

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
központi fűtés

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
I

Házszám:
5

Méret:
54 m²

Leírás

Eladó Belvárosi Felújított Földszinti Tégla Lakás Irodának Kialakítva

Ez a lakás tökéletes választás ügyvédi-, könyvelő-, építészirodának, vagy bármely irodai tevékenység székhelyének, hiszen a könnyű megközelíthetőség az ügyfelek számára kiemelten fontos.
Ajánlom még ezt a lakást orvosi rendelőnek, szépségszalonnak vagy oktatási központnak is, mert a város szívében van, forgalmas helyen, viszont csendes utcában. Jó parkolási lehetőség van több helyen is a ház körül, a buszpályaudvar 3 perc sétára, a Dunaújvárosi Egyetem 1 perc sétára található.
A kiváló lokalizációjának köszönhetően értéke jellemzően nagyobb, mint a kevésbé központi ingatlanoké, amely most igen kedvező áron lehet az öné.
A lakással kapcsolatban az én személyes kedvencem, hogy az 54 m ellenére 3 irodájával tágas és szellős térérzetet nyújt. Az ingatlanba elsőre belépve gyakran Wow hatást vált ki a vendégekből a modern, tágas előtér és a napfényes szobák.
A lakás kiváló elrendezésű, körbejárható, 3 irodahelyiség, kézmosós mellékhelyiség és egy teakonyha került kialakításra, ahol jól esik egy forró kávé mellett felfrissülni.
Nekem az is tetszik, hogy a földszinten helyezkedik el, nem kell lépcsőzni az ügyfeleknek és K-Ny-i fekvésű, így mindig világos, napfényes. Alacsony rezsiköltséggel lehet kalkulálni. A környék és a ház tiszta, rendezett, jó a lakóközösség.
Az idén befejezett felújítás során a festés-mázolás mellett a teljes villamoshálózat, valamint az irodák burkolatcseréje (padló) is megtörtént. Az ingatlan új nyílászárókat kapott redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Ide csak költözni kell!
El tudja magát és ügyfeleit képzelni ebben az irodában? A lakás különleges adottságai és belvárosi elhelyezkedése vállalkozásának sikerének kulcsa lehet! Ne maradjon le róla! Hívjon minél hamarabb, hogy az öné lehessen!

Hirdetés azonosító: 150632120

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn