Eladó 90 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Gárdony Kertváros

company_logo

128 000 000

Ft

1 422 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
819  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2020

Leírás

Újszerű családi ház, Gárdony csendes, kertvárosi részén, szaunával, dézsafürdővel, játszótérrel, kerti sütögetővel eladó!

A Velencei-tó mellett, Gárdonyban 2020-ban, 819m2-es, önálló telekre épült, 90m2 alapterületű családi ház eladó! Ajánlom figyelmébe, amennyiben elérhető áron, de luxus életérzést nyújtó otthonra vágyik, illetve akkor is, ha befektetési céllal keres jól profitáló lehetőséget! Az első osztályú anyagokból, minőségi munkával épült házban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, nagyméretű fürdőszoba, külön WC, és egy hálószobává alakítható háztartási helyiség került kialakításra. A nappaliból is megközelíthető pergolás terasz mérete 26 m2, ahol kényelmesen élvezhetjük a parkosított kert látványát. A család kényelmét télen padlófűtés biztosítja, mely digitális termosztáttal szabályozható. Nyáron a 2 db klímaberendezés biztosítja a komfortérzetet. A fürdőszobában 4 személyes infra szauna (Wellis), 2 állásos mosdó, nagyméretű kád és zuhanypanel. A kertben 6 személyes kültéri dézsa fürdő, fa játszótér (baba és gyermek hinta, homokozó), kerti grill fokozza a luxus szintű életérzést. A fűtés, a riasztó, illetve a kamera rendszer okostelefonról vezérelhető. A kert gondozásában automata öntözőrendszer van a segítségünkre, a bejárat előtti területen kialakított 150m2-es térkövezett részen 3 autó kényelmesen parkolhat, mindezt elektromos kapun keresztül közelíthetjük meg. A kerítés és a terasz WPC-ből készült, amely időtálló, karbantartást nem igényel. Az ingatlanhoz tartozik egy 30 m2-s önálló faház is, ami tárolóként funkcionálhat. A ház akár a teljes berendezéssel, bútorzattal megvásárolható!

Befektetők, vállalkozók figyelmébe!
Az ingatlan jelenleg jól működő vállalkozás, vendégházként üzemel, magas foglalás számmal. Befektetési célú vásárlás esetén, átadásra kerül a vendégház működő honlapja, facebook oldala és szálláshely regisztrációi.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat is kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145682210

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

By Beauty kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn