Eladó 35136 nm-es Építési telek Csabdi Központ

company_logo

220 000 000

Ft

6 261 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

márc 25., 09:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
35136 m²

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Gyönyörű környezetben, panorámás, luxus lakópark létesítésére alkalmas, 3,5ha építési terület eladó!
Budapest nyugati agglomerációjában, a fővárostól 20 percre, Csabdi központjában, akár 50db házból álló, lakóparki projekt létesítésére alkalmas, belterületi, lakövezeti, építési telek eladó!
A települést, melyet Tündérvölgynek is hívnak, méltán nyerte el nevét. Bár az M1-es autópálya lehajtótól mindössze pár perc alatt elérhető, mégis csendes, emellett jó levegő, csodálatos panoráma és teljes privát szféra jellemzi.
Az építési terület 27db külön helyrajzi számmal rendelkezik, övezeti besorolása kertvárosias lakóterület (Lke), a helyi építési szabályzat nagyon előnyös feltételeket biztosít a lakópark létesítésére.
Szabadonálló építési móddal, 30%-os beépíthetőséggel és 7,5 méteres építménymagassággal, telkenként 1 épület és 2 lakás helyezhető el. A telkeken a közműcsatlakozások (gáz, víz, csatorna) ki vannak építve, villany az utcában megtalálható.
A települést a felcsúti közös önkormányzati hivatal irányítja. Könnyen megközelíthető az M1-es autópályán és az 1-es úton.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126304019

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás