Eladó 297 nm-es ház Sukoró

company_logo

250 000 000

Ft

841 751 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
297 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1121  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Sukoró panorámás dombtetején, a természetvédelmi terület közelében egy gyönyörű, 2006-ban épült, nagyon szép állapotban lévő, rendszeresen karbantartott 297 m2-es családi ház, amely két különböző stílusban berendezett lakásból áll: a földszint rusztikus hangulatot sugároz, míg a felső szint modern, különleges terekkel várja új lakóit! Mindkét lakás külön is megközelíthető, ami rugalmasságot biztosít, ugyanakkor a két szint egysége lehetőséget nyújt egy nagyobb család számára is. Ha két generációs házban gondolkodunk, a földszint az érettebb korosztálynak fog legjobban tetszeni, a tetőteret pedig minden fiatal imádni fogja!! A napfényes tereknek köszönhetően ez az otthon mindig világos és barátságos.

A ház földszintjén egy hálószoba, egy dolgozószoba és a tágas amerikai konyhás nappali található, valamint 2 fürdőszoba, melyből az egyik jacuzzival felszerelt. Két panorámaterasz teszi kellemesebbé az itthon töltött időt, melyből az egyik fedett, a másik nyitott.

A felső szinten 3 tetőtéri hálószoba egy fürdő és egy hangulatos, modern amerikai konyhás nappali van, valamint egy panorámaerkély, melyről nem mindennapi látvány tárul elénk!

Az épület szuterén szintjén a 2 állásos garázs, tároló, kazánház és pince kapott helyet. Erről nincs mást mondani, minthogy tiszta és száraz helyiségekről van szó.

Az ingatlan nemcsak stílusával, hanem praktikumával is kiemelkedik a piacon! A fűtés gáz cirkó rendszerrel és fatüzelésű kazánnal is megoldott, emellett egy szép cserépkályha is begyújtásra vár a nappaliban a hűvös napokon. Mindkét lakószinten van légkondicionáló, amelyek a hűtés mellett fűteni is tudnak. A riasztórendszer távfelügyeletre van bekötve.

A telek egy 1121 m2-es, szépen rendben tartott terület, főként füvesített kerttel és gyümölcsfákkal. Sukoró kemény szikla talaján nagy kincs a telken található ásott kút! Az ingatlant körülvevő környezet is páratlan, hiszen az erdő és a természetvédelmi terület mindössze pár lépésre található! A telekre távirányítású kapun keresztül juthatunk be.

A közlekedéshez autót javaslunk, mellyel 10 perc alatt elérhetjük a vasútállomást, ha Budapesten van dolgunk, a vasút kényelmes és gyors utazást biztosít számunkra. Kelenföldet kb 40 perc alatt, a Déli pályaudvart kb 50 perc alatt elérhetjük. Sukoró másik nagy előnye az M7 autópálya közelsége, hiszen letérve az autópályáról 5 perc alatt otthon lehetünk!

A környék sok bevásárlási lehetőséget kínál (kisbolt, Spar, Reál, CBA, Penny, Aldi, Lidl), ezek bármelyike 15 percen belül elérhető autóval. Jó iskolák, óvoda és vadonatúj bölcsőde is van, amely fontos részlet a családok részére.

Ami a Balatonnak Badacsony, az a Velencei tónak Sukoró! A szép, rendezett falu, a lenyűgöző panoráma és a közösségi élet gazdagítja ezt a helyet, ideális otthonná téve azok számára, akik elmenekülnének a város zajától, mégis szeretnének közel maradni a modern világhoz. A Velencei-tó közelsége tökéletes kikapcsolódást kínál minden évszakban. Fedezze fel Sukorót, és élvezze a nyugalom és a természet összhangját ebben a csodálatos környezetben!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ049421

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146230973

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Leányvári Edit

Szűcsné Leányvári Edith Mária

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn