253 nm-es ház eladó Sukoró

company_logo

135 000 000

Ft

533 597 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 12., 21:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
253 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
907  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Sukoró és Velence határán, a gyönyörű domboldalon egy 253 m2-es, 3 szintes, Velencei tóra panorámás családi ház, sok extra megoldással!

A ház középső és felső szintjén egyenként 1-1 önálló bejáratú lakás lett kialakítva, az alsó, félszuterén szinten egy vendég apartman van.
A középső szint és a tetőtér korábban egybe voltak nyitva, ha szükséges, egy lépcső beépítésével ez helyreállítható.
A ház állapota nagyon jó, de a burkolatok többnyire korábbi divatot követnek, ezen lehet változtatni az új tulajdonos ízlése szerint.
A középső szinten egy 2 hálószobás lakás található nagy méretű nappalival és beépített panorámaterasszal, ahonnan rosszabb idő esetén is élvezhetjük a kilátást! Ezen a szinten találunk konyhát, fürdő-wc-t és egy tárolót is.
A tetőtérben egy 1 hálószoba + nagy nappali helyezkedik el, full-panorámás erkéllyel, gardrobbal, konyhával, nagy méretű fürdő-wc-vel.
Az alsó félszuterén szinten egy 1 állásos garázs, egy tároló és egy vendég apartman található, amely üzleti tevékenységre is alkalmas, van benne egy szoba, konyha, fürdő-wc és lejárat a hangulatos borospincébe.
A fűtést egy cirko gázkészülék biztosítja a 3 szint részére. Mivel a házat a jegyző 3 lakásossá nyilvánította, így a kedvezményes energia kvóta háromszorosa vehető igénybe!
Alternatív fűtési lehetőséget biztosít a középső szinten lévő vízteres kandalló, amely fűti az egész ház radiátorait szükség esetén (és nagyon hangulatos is!).
További alternatív fűtés a középső szinten lévő és a tetőtéri klímaberendezés, amelyek 2022. őszén lettek beszerelve, gyakorlatilag vadonatújak.
Villany- és víz almérő tartozik a tetőtéri lakáshoz.
A telek egy 907 m2-es szépen gondozott terület, melynek fő ékessége a gyönyörű szőlőlugas! A telken található egy szaletli, egy fáskamra-tároló, egy gépkocsi beálló és egy fedett parkoló, amely alkalmas akár lakókocsi, lakóautó, vagy furgon tárolására.
Az esővizet egy hatalmas, 18 m3-es ciszterna gyűjti, ez a locsolásnál nagy kincs!
Ajánljuk az ingatlant olyan családoknak, akik ki tudják használni a 2 generációs adottságokat, de kiadási célra is tökéletes - vagy akár nagy kapacitású vendégháznak is alkalmas (korábban volt ilyen hasznosítása is az ingatlannak).

Referencia szám: HZ052286

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141005513

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn