Eladó 24581 nm-es Szántóföld, legelő Nagylók Külterület

company_logo

1 300 000 000

Ft

52 886 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 14:17
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
24581 m²

Leírás

Automatizált sertéstelep eladó!
A Fejér megyei településen található állattartó telep teljeskörű felújítás eredményeként 7 200 férőhelyes.
A korszerű követelményeknek megfelelő létesítmény felújítása során, elsődleges szempontként vették figyelembe a költséghatékony üzemeltetést.
E szemlélet mentén például az állattartó istállók geotermikusan klimatizáltak, taposórácsos padlózatuk alatt trágyapincék találhatók, melyek kiegészülnek 2 db 5000 m3-es külső trágyatárolóval.
A telephely áram ellátásának érdekében 2x50 Kw-os napelemparkot üzemeltek be, illetve három villanyórán keresztül 3x240 A áram áll rendelkezésre és beépített aggregátor biztosítja a folyamatosságot szükség esetén. A magas szintű automatizálásnak köszönhetően az üzemeltetés mindössze 3 fő személyzetet igényel.
A létesítmény vízügyi engedéllyel rendelkező saját kútból nyeri a szükséges vízmennyiséget és saját hidroglóbusz segítségével biztosítja a folyamatos ellátást. A 200 m2-es szociális épület része egy berendezett 100 m2-es szolgálati lakás. Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza, ugyanakkor céges vásárlás esetén fordított áfára van lehetőség, így az áfát még megelőlegeznie sem kell!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135902150

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn