Eladó 120 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Pátka Központ

company_logo

99 000 000

Ft

825 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 18:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
1737  m2

Méret:
120 m²

Leírás

Székesfehérvár egyik legkedveltebb agglomerációjában, Pátkán, 2024-ben teljeskörűen felújított, 1737m2-es telken álló, 2 szinten 120m2-es lakótérrel és 200m2 vállalkozásra is alkalmas melléképületekkel rendelkező, önálló családi ház eladó.
A felújítás során a tégla építésű ház teljesen új gépészetet, vezetékeket, nyílászárókat, tetőt és 15cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről vadonatúj, gáz kondenzációs kombi kazán gondoskodik, emellett vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A házban kiépített gépészet és a 3x32A áramteljesítmény, éjszakai árammal, lehetőséget nyújt, hőszivattyús rendszer kialakítására is.
A lakóház helyiségei: alsó szinten közlekedő, nappali, konyha, étkező, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, wc és lépcső az emeleti szintre, ahol előtér, 4 szoba, melyből egy szoba teraszkapcsolatos és egy tágas, kádas fürdőszoba biztosítja a család kényelmét. A helyiségek burkolatait az új tulajdonos választhatja ki, a megadott vételár a kulcsrakész átadást tartalmazza.
Parkolás a ház mögött található, 48m2-es, szerelőaknás, fűtött, dupla garázsban 2 autó számára megoldott, emellett fedett és nyitott autóbeállók is rendelkezésre állnak.
A garázs mögötti zárt melléképületek, melyek 45m2 és 110m2 alapterületűek, bármilyen üzleti vállalkozásnak kiválóan alkalmasak. Az ingatlan része továbbá egy 800m2-es, körbekerített, rendezett, füves telek, konyhakerttel és külön mérővel rendelkező kerti csappal.
Az ingatlan teljesen jogtiszta, 1/1 arányú tulajdon, tehermentes. A térképmásolaton minden épület fel van tüntetve, így CSOK pluszra, lakáscélú hitel felvételére alkalmas. Azonnal birtokbavehető!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150312599

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn