Egy minden luxussal felszerelt családi ház eladó Bicskén!

123 000 000

Ft

512 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 08:45

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
C

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1170  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Tulajdonostól eladó Bicske csendes, déli részén egy 1129 m2 telken lévő, 240 m2 hasznos alapterületű, duplakomfortos családi ház. 160 m2 földszinti + 35 m2 emeleti lakótér, 36 m2 garázs, 9 m2 tároló (WC-vel), 21 m2 fedett terasz és 45 m2 pince.
A korábban meglévő házrészhez 2010-ben új szárny lett építve, a régi felújításával együtt. A tető, a villany-, víz- és fűtési vezetékek teljesen kicserélve. A központi fűtés és a melegvíz ellátás kombi gázkazánról működik. Melegvízre tartalékként villanybojler is be lett kötve. Egy kandalló áll a nappaliban, amely több helyiséget is be tud fűteni. Házközponti klímák növelik a komfortérzetet.
A lakótér földszintjén található 1 nagy nappali, 1 konyha étkezővel, 3 külön bejáratú szoba, 2 fürdőszoba, 2 WC és 1 mosókonyha, ahol a cirkó is található. Az egyik fürdőszobában pezsgőfürdős kád, a másikban hidromasszázs + gőzölős zuhanykabin van. A helyiségeket egy előtér és egy közlekedő köti össze. Az emeleti rész a nappali felett helyezkedik el, egy légtért alkotva. Jelenleg egy nyitott galéria, de igény esetén itt 2 szoba is kialakítható. A nagyobb tereket ajtó nélküli boltívek kötik össze. Így a helyiségek akadálymenetesen körbejárhatók és szellősek. Minden nyílászárón redőny és szúnyogháló van.
Egy 21 m2-es, fából ácsolt, igényesen lefedett, kovácsoltvas kerítéssel körbevett, hűvös terasz található a nappali és az előtér között.
A tágas, 2 beállásos, automata kapus garázs a házból is megközelíthető. Autóval, az utcai automata kaputól a garázsig, műköves fedés biztosítja a kényelmes beállást.
A garázs oldalához egy tároló lett építve, melyben egy elkülönített WC és kézmosó is helyet kapott.
A szintén automata kapus, tágas pince egy ferde rámpáról közelíthető meg. Így alkalmas kerékpárok vagy quadok tárolására is. Akár borospincének is kialakítható.
A kert az igazi szórakozás és kikapcsolódás színtere!
Itt található elsősorban egy 8x4 méteres, vese alakú, fűthető, elhúzható tetővel rendelkező medence. Éjszaka színes fényekkel kivilágítható. A kert sarkában egy hatalmas, 30 m2-es, vert nádfedeles, tűzhellyel, világítással, villannyal és vízzel rendelkező, igazán hűvös szaletli kapott helyet. A medence mellett egy szauna szolgálja az egészséges életmódot. Mögötte raktárhelyiség található. Szintén itt áll egy kerti tusoló is. Újabb kuriózum a tároló mellet lévő, Erdélyből hozatott, fűthető fürdődézsa. A gyermekek szórakoztatására hivatott a csúzdával is rendelkező játszóház és a kosárpalánk. Locsolórendszer és kertvilágítás teszi teljessé a kényelmet.
A házban kamera rendszer, előkészített riasztó rendszer, kézi kapcsolású, mozgásérzékelős külső világítás és teljes közmű (3 fázisú hálózattal) található. Az árban a gépesített konyhabútor (kivéve a hűtőszekrény) és a beépített szekrények benne vannak. Az egyéb bútorok megbeszélés alapján szintén megvehetők.
Érdeklődés esetén kérem, hívjon a hirdetésben megadott számon reggel 10 és este 18 óra között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 111902051

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn