ELADÓ FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ SZÉKESFEHÉRVÁRON

company_logo

85 000 000

Ft

1 214 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
Nincs adat

Szintek száma:
1

Kert:
különálló

Kert mérete:
431  m2

Méret:
70 m²

Leírás

A LIDO HOME INGATLANIRODA eladásra kínálja Székesfehérváron a belvároshoz közel, Palotaváros szélén ezt a 2 szobás, egyszintes, felújított családi házat.

A ház 1965-ben épült tégla falazattal. A lakótér mérete 70 m2, alatta szintén 70 m2-en teljesen alápincézett, itt található a garázs és egy nagy tároló, a vegyestüzelésű kazán és a villanybojler. TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ!
2018-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek során hőszigetelést, műanyag nyílászárókat, új belső burkolatokat, cserép tetőhéjazatot, új villany-, víz- és szennyvíz vezetékeket kapott.

Helyiségei: lépcsős előtérből jutunk az előszobába, vele egy légtérben található az étkező. Jobbra nyílik a nappali és a hálószoba, szemben a fürdőszoba + WC, balra nyílik konyha és a kamra. Az étkezőből és a konyhából franciaerkélyre léphetünk ki. Fürdőszobája zuhanyfülkés.
A ház fűtését gázkazán ÉS vegyestüzelésű kazán biztosítja, a hőleadásért radiátorok felelnek. Minden nyílászáró műanyag és redőnnyel felszerelt. Falai mindenütt fehérek, a szobák ápolt fa parkettásak, a ház többi helyisége járólapos.

A telek mérete 431 m2, az utcafront felől teljesen zárt. A parkosított kert a ház déli oldalán terül el. Az diszkrét udvar sövénnyel körbevett, egyebekben füves terület, mely teret nyújt a meghitt családi programoknak. A ház bejárata előtt térköves kocsibehajtó, a kapu 2 méter magas és teljesen zárt.
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához! CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142168368

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn