Dunaújváros külterületén, iparterület eladó.

company_logo

159 000 000

Ft

339 744 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
468 m²

Leírás

Dunaújváros külterületén iparterület eladó. A területen egy jól felszerelt autószerelő műhely, egy nagy csarnok, valamint egy munkásszállásként üzemelő épület van, amely 19 fő részére biztosít szállást. A teljes telek mérete 7873 m2, az összes épület nettó alapterülete 468m2. A műhelyben két szerelő állás van, az egyik csápos emelő és akna. A műhelyhez tartozik iroda, zuhanyzó és wc helyiség. Az iparterületen található egy olyan épület, ami jelenleg munkásszállásként hasznosított. Az épület 1994-ben épült, földszint - emelet kialakítással, tégla falazattal. A tetőszerkezete acélszerkezetű, nyeregtető fémlemez héjalással. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel és fémszerkezetűek két rétegű üvegezéssel. A padló kerámia lap és laminált parketta burkolatú, csarnokban simított beton. A falak festettek és csempézettek. A fűtés szilárd tüzelésű kazánról, radiátor hőleadással, a meleg víz ellátás 160 literes vijlanybojlerrel valósul meg. Az ingatlan víz, villany, gáz közművel ellátott. A gázcsonk a telken, az épületbe nem került bevezésre.
A teljes ipari ingatlan, a következő helyiségekből áll :6 szoba, 1 fürdőszoba, 4 WC, 3 zuhanyzó, 1 konyha, 1 étkező, 2 közlekedő, 1 csarnok, 1 műhely, 1 iroda, 2 kazánház.
Az iparterület sokféle lehetőségre, vállalkozásra alkalmas. Dunaújváros, Fejér megye délkeleti részén, Duna jobb partján helyezkedik el. A megye második legnépeseb települése, Székesfehérvár után. Magyarország legmagasabb jövedelemű települése, jelentős gazdasági, kulturális és sportkötpont, valamint egyetemváros. Az ingatlan a település központjától 6,6 km-re délre, külterületen, hasonló telephelyek közelében található. Vasmű, Papirgyár 1 km-re.
HITEL INGYENES ÜGYINTÉZÉST VÁLLALJUK.
ÉRDEKLŐDNI :IRÁNYI ANNA

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128307856

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn