Családi ház, nyaraló nagy telken Csákváron

16 990 000

Ft

629 259 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 6., 20:34

Tulajdonságok

Házszám:
41

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
van
Méret:
27 m²

Leírás

Csákvár belterületi határában lévő Fehér utcában, bekerített 1035 m2 telken eladó egy 27m2-es könnyűszerkezetes hétvégi ház, akár állandó lakásnak is.
Gáz, Víz, Villany van a telken.
A ház 2010-ben épült magas elvárások mellett, déli fekvésű, lapos tetejének köszönhetően a nyári csillaghullás fantasztikus élmény.
A ház 4 részre tagolt, 2 szoba, konyha és fürdőszoba. A szobák műpadlósak és külön bejáratúak. A fürdőszoba zuhanyzós és bojler szolgáltatja a meleg vizet.
A házba és a telken több helyen is fel van állva a vezetékes víz és az áram is. A gáz telken van. A szennyvíz elvezetését egy 2m3-es derítő oldja meg. A ház fűtése elektromosan oldható meg.

A ház mellett kapott helyet a fedett garázs beálló, ami akár kiülőként, teraszként is funkcionálhat, vagy a ház bővítésére is alkalmas lehet.

A telken rengeteg érő gyümölcsfa különlegesség van, pl: mandula, mogyoró, gesztenye, naspolya, som, füge, szilva, meggy, cseresznye, barack és még sok más.
Gyerekes családok részére a fa árnyékában egy extra nagy homokozó található. Kiváló lehetőségek tárháza, a környék csendes és nyugodt az utca széles és rendezett, a posta és a szemétszállítás is megoldott. A szomszédok állandó lakosok, a buszmegálló 8-900 méterre van. A telek előtt megy a turista útvonal, amiből egy vállalkozás is lehet.

Imádni fogja ezt a kétszobás kis garzont csodálatos kilátással a hegyekre, közel a központhoz, de mégis távol a főút zajától.
A városban gyógyszertár, játszótér, fagyizó, iskola, óvoda és sok más található valamint gyönyörűen felújított városközpont várja az ide látogatókat.

Székesfehérvár, Gánt, Bicske, Mór, Oroszlány, Tatabány és Budapest is egy órán belül elérhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147587032

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn