Belvároshoz közeli lakópark

company_logo

112 500 000

Ft

1 339 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
84 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
tetőtér

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2021

Leírás

Székesfehérvár belvárosának szomszédságában, 18 lakásos lakóparkban ÚJÉPÍTÉSŰ, nappali+3 szobás, fedett erkélyes és fedett terasszal ellátott, 84 m2-es, 2. emeleti, GÉPESÍTETT ÉS BÚTOROZOTT lakása eladó.

Az előtérből nyílik a fürdőszoba-WC és a különálló WC, valamint a gardrób, amelyen keresztül léphetünk be a 12 m2-es szobába. Szintén az előtérből lehet a konyha-étkezőbe és a nappaliba belépni. A nappalin át lehet megközelíteni a két külön bejáratú szobát. A fedett terasz és a fedetlen erkély a konyhából és a nappaliból is elérhető. Ezen felül a lakáshoz külön megvásárolható egy 40,5 m2-es fedetlen terasz, mely a két egymás melletti szobából rendelkezik kilépővel.
Parkosított környezetben, a belső udvarok zöldfelülettel kialakítva, a lakások, teraszok erre nézően vannak tájolva. A nappali tájolása K-i.

A közelben található óvoda, általános és középiskola, valamint egyetem, a belvárosi sétáló utca (Fő utca) gyalogosan pár percre van. A mindennapi élethez szükséges egységek (posta, háziorvos, bevásárló helyek, buszmegállók, ...) könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

A 2457 m2-es telekre épült modern stílusú ház Porotherm 30K falazóelemből 10 cm hőszigeteléssel épült. Az alapozás kútalap-vasbeton-lemez, míg a födém 20 cm-es vasbeton. A lakás elválasztó falak hang-gátlóak, a nyílászárók műanyagok. A homlokzati nyílászárók 6 légkamrás hőszigetelt üvegezéssel, 3 rétegű üvegből készültek. A lakások bejárati ajtajai prémium minőségű biztonsági ajtók. Az előtérben és a vizes helységekben csúszásmentes kerámia burkolat, a nappaliban, étkezőben és szobákban laminált parketta került lefektetésre. Minden lakásban az étkező-nappali helyiségekben klíma beépítési helyének előkészítése kerül kialakításra.

Az épület használati meleg víz igényét 1-1 db indirekt fűtésű 1000 L-es használati meleg víz tárolóval biztosítják, melyek a gépészeti helyiségeben kapnak helyet. A meleg víz termeléshez szükséges energiát 1-1 db kondenzációs kazánnal állítják elő. Az épületbe vízlágyító berendezések kerültek beszerelésre.
Külső parkoló és tároló a lakáshoz külön megvásárolhatóak.


Hívjon! Menjünk nézzük meg, ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, amíg még megvan!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 104281570

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás