Belváros Közelében Kertes Ház Eladó!!!

company_logo

168 000 000

Ft

1 050 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 1., 18:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1000  m2

Méret:
160 m²

Leírás

Belváros Közelében 2 Szintes Családi Ház Eladó !
Székesfehérváron a belváros közelében, 1000nm. összközműves telken, 160nm. 2 szintes jelenleg 4 szobás családi ház eladó.
A ház téglaépítésű, Bramac cserépfedésű, PK panel fődém (beton), 40cm.falak, műanyag nyílászárók. Az új műanyag ablakok a földszinti részen redőnnyel, a többi részen reluxával felszereltek. A felújítás során a teljes fűtési rendszer, a fürdőszoba korszerűsítése és a konyhabútor cseréje megtörtént.
A ház két részből áll, az egyik részen, a fszt.en : bejárat, előszoba, WC kézmosóval, konyha kamrával, nappali-étkező, melyből egy tágas, kertkapcsolatos teraszra jutunk. A tágas terasz, a zöld kert kiváló lehetőséget nyújt baráti és családi beszélgetésekre, kikapcsolódásra. Az emeleten : közlekedő, kazánház, jelenleg 3 szoba (tágas nappalival, de kialakítható még több szoba), a hálószoba erkélyes, WC-fürdőszoba (kádas, zuhanyzós). Fűtése gázcirkó kazánnal, radiátoros hő leadással megoldott, a cserépkályha, mely a nappali éke, nemcsak a kellemes hőmérsékletet biztosítja, de a hangulatot is fokozza. A hűtő-fűtő klíma a nyári melegben és az őszi hidegben nyújt segítséget. A ház riasztóval felszerelt, mely a biztonságra vigyáz. A lépcsőfeljáró diófából készült, szobák eredeti tölgyfaparkettásak, a többi helyiség járólapos. A teljes földszint járólapos.
A ház másik részében egy külön bejáratú rendelő várószobával, és egy WC mosdóval kapott helyet, melyek szintén járólaposak. (itt iroda, üzlethelyiség, rendelő kialakítható, de akár egybe is nyitható a lakrésszel).
Az udvaron dupla garázs, melléképület, mely régen lakóházként szolgált. A kert füvesített, zöld növényekkel, fákkal beültetett. Az udvar az utcától teljesen elzárt, a lakáson és a garázsként is használható gépkocsi-beállón keresztül közelíthető meg.
Közelben : iskolák, egészségügyi intézmények, buszmegálló, templom, vasútállomás, bankok, vendéglátó-szolgáltató egységek, a belváros pár perc séta.
Belvároshoz Közel, Egyedi Családi Ház, Tágas Terekkel, Kiváló Választás !
I.ár : 168mFt. Tel.: 20/323-0220
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes Csok és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, értékbecslésben, költöztetésben, lakásfelújításban, ügyvédi közreműködésben.
Csok és hitel felvételére az ingatlan teljesen megfelel, 20% önerővel is megvásárolható ! Csok-kal vásárolt ingatlanra Nem Kell illetéket fizetni ez, az állam által elengedésre kerül!
Nézze meg további kínálatunkat : web oldalunkon.

Hirdetés azonosító: 150600242

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn