Bomba ajánlat!

Balinkai 55 nm-es ház eladó

company_logo

18 900 000

Ft

343 636 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 13:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
779  m2
Méret:
55 m²

Leírás

Balinka Mecsértelep részén, Fejér megyében egy 1974-ben épült, jó fényviszonyokkal rendelkező, 55 m-es, 2 szobás ikerház fél, garázzsal, 779 m-es önálló telekkel - ELADÓ!

Az 1974-ben, csendes utcában, tájpanorámás környezetben, téglából épült ház belső elosztása kényelmes és praktikus: két világos lakószoba, egy konyha fa tüzelésű kályhával, egy kamra, egy különálló fürdőszoba és WC, valamint egy előszoba és egy közlekedő található benne. A nyári konyhához és a teraszhoz egy tároló is kapcsolódik. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak a lakószobákban, a konyhában és a fürdőszobában, míg a meleg víz ellátást egy 80 literes villanybojler biztosítja. A szobákban stukatúros mennyezet és szőnyegpadló található, míg a konyha, a fürdőszoba, a WC, az előszoba, a közlekedő és a nyári konyha járólappal burkolt. A tető palatetős héjazatot és fagerendás szerkezetet rejt, melyet a padlásfeljárón keresztül lehet megközelíteni. A műanyag, biztonsági bejárati ajtó 2017-ben, a kétrétegű, hőszigetelt műanyag, bukó-nyíló ablakok reluxával pedig, 2015-ben kerültek beépítésre. Az egyik lakószoba 2023-ban esett át felújításon. Az összközműves telken található kert megfelelő konyhakert kialakítására, vagy dísznövények gondozására egyaránt, de jó lehetőséget biztosít akár állatok tartására is. Az ingatlanhoz tartozik egy, az utcáról elérhető saját, 16,5 m-es garázs is.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: HZ077565-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147483613

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn