Alkalmi vétel, Velencei-tó, Dinnyés; Kádár-kocka

50 000 000

Ft

500 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladóvá vált egy családi ház a Velencei-tó mellett, az M7-es autópályától 5 percre fekvő Dinnyésen.

Az ingatlanról:
Az eladásra kínált, 1970-es években épült, 100 m2-es családi ház 1136 m2-es telken fekszik a település egyik csendes utcájában, ahol a kerítés előtt, az utcán is lehetőség van parkolásra.

A házba az első ajtón belépve a folyosó fogadja a hazatérőket, amiből a többi nagyobb helyiség is nyílik: 3 szoba, fürdő+wc egyben, konyha, kamra.
A képeken is látható, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott nyílászárók három éve kerültek a helyükre. A melegvízről Hajdú bojler, míg a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak.
A ház alatt egy borospince is található számos borászati felszereléssel (hordók, prés stb.).

Az első udvaron több gyümölcsfa is van (őszi- és sárgabarack, cseresznye stb.), s itt található az öntözésre kiválóan használható, hűs vizet adó kút is.
A hátsó udvarban a garázs, valamint még néhány kisebb melléképület alkalmas tárolásra, parkolásra, esetleg háziállatok tartására is. Jelenleg ez a kerti szerszámok nyugvóhelye.

A régi kert területe bőven tartogat lehetőségeket: a föld alkalmas dísz-, konyhakerti növények és további gyümölcsfák számára, van elég hely akár egy medencének, játszótérnek, nagyobb kerti összejövetelnek, de a család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak a nagy területnek köszönhetően.

Az ingatlan ára 50 millió Ft, ami a képeken látható majd minden bútort és felszerelést tartalmaz (a bútorok kipakolására, s ezáltal az eladási ár csökkentésére nincs lehetőség).

A településről:
A közel 1000 főt számláló Dinnyés a Velencei-tó déli partján fekszik Székesfehérvártól 10, Agárdtól pedig 3 km-re. Az elhelyezkedéséből adódóan egész évben számos programlehetőség közül lehet választani a vízparti pihenésen kívül is: a fesztiváloktól kezdve a túrázáson (Velencei-hegység) át egészen a hagyományőrző programokkal bezárólag mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. A szomszéd utcában található egy Guinness rekorder Várpark is, ahol 44 db magyar középkori vár kicsinyített változata is megtekinthető sok egyéb látnivaló mellett.

A fent leírtak alapján ajánljuk nagyobb családnak vagy akár két generációnak, de nyaralónak, hétvégi háznak is ideális választás.

Ingatlanosok, befektetők kérem ne keressenek!

Köszönjük!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145812017

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn