Szabadbattyáni 127 nm-es ház eladó #4439988

company_logo

60 000 000

Ft

472 441 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
127 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Vállalkozás és lakás, vagy lakás és vállalkozás egy helyen

Szabadbattyán központi részén, nagyon kedvező áron eladó egy 127 négyzetméter lakótérrel, 80 négyzetméter pinceszinttel, és 100 négyzetméter műhellyel, ipari árammal rendelkező ingatlan. Az összes beépített területet figyelembe véve a 185.667 Ft/ négyzetméter ár nagyon kedvező ebben a térségben!

Az alsó szinten garázst, kazánházat és két tároló helyiséget alakítottak ki. A magas földszinten lévő nappaliba a lépcső igénybevételével a nyitott teraszon keresztül jutunk be. Ezen a szinten találjuk még a konyha + étkezőt, a konyhából nyíló kamrát, egy utcára néző szobát, egy önálló fürdőszobát és külön WC-t. A közlekedőben kialakított lépcső használatával máris a tetőtérbe jutunk, ahol két nagyméretű szoba, és egy fürdővel egy helyiségben lévő WC teszi komfortossá a minden napjait az itt élőknek.

A házat az 1980-as évek végén téglából építették, az elmúlt három évben kicserélték a nyílászárókat, a járólapokat, a szobákba álmennyezetet és laminált padlót helyeztek el. A lakás melegéről az öt éve felszerelt gáz cirkó berendezés gondoskodik, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A házat körbe szigetelték, a vakolat színének kiválasztása Önre vár!

A házból igazi otthont lehet varázsolni, mely alkalmas lehet két generáció, vagy éppen egy több gyermekes család harmonikus együtt élésére.

Az ingatlan 2/3 részében lévő zöld terület nagyon ritka lehetőség, amennyiben azt vesszük figyelembe, hogy megoldást keresünk egy tágas lakásra, valamint vállalkozásra alkalmas épületre egy helyen.

Szabadbattyán Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén, Székesfehérvártól 10 perc távolságra helyezkedik el. Azon ritka települések közé tartozik, amelyektől ugyanakkora távolságra van a Balaton és a Velencei tó is.

Amennyiben a fenti információk alapján úgy érzi, hogy ebben az ingatlanban megtalálhatja a családja otthonát, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Hivatkozási azonosító: HZ032534-4439988

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146031124

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn