125 nm-es ház eladó Sukoró #4534536

company_logo

70 000 000

Ft

560 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1
Méret:
125 m²

Leírás

Családok figyelmébe ajánljuk ezt a lenyűgözően felújított családi házat Sukorón, mely kivételes infrastruktúrával büszkélkedhet, ugyanakkor békés környezetben található.

A 1235 négyzetméteres, összközműves telek 30%-ban beépíthető, így rugalmasan alkalmazkodhat az igényekhez és lehetőségekhez. A vályogból épült, oldalhatáron álló ház alapterülete 125 négyzetméter, melyből a lakható terület 71,9 négyzetméter. A nádtetőt 2015-ben újították fel. A fűtést gázkazán és padlófűtés rendszer biztosítja.

A belső terek két szobából, konyhából, fürdőből és illemhelyiségekből állnak. A ház hátulján külön bejárattal rendelkező kamra és műhely található.

2022-ben a ház teljes körű és minőségi felújításon esett át, beleértve az új szúnyoghálós nyílászárókat, valamint a teljes víz- és csatornacső hálózatot, illetve a villanyvezetékeket.

A parkolást az udvaron található, elektromos ajtóval nyíló garázs biztosítja, amely két gépkocsi számára megfelelő. A teleken további kényelmet nyújt egy ásott kút, egy szaletli és egy különálló épület.

A község infrastruktúrája kiváló, minden fontos intézmény és szolgáltatás megtalálható a közelben. A Budapest-Székesfehérvár vasútvonalhoz csatlakozó buszjáratok biztosítják a könnyű közlekedést. Az M7 és 7-s főút is mindössze pár perces autóútra található.

Kedvezményes kamatú hitellel és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk az adásvétel és ingatlanátírás folyamatában. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, ne habozzon, hívjon minket bizalommal a hét bármely napján. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Hivatkozási azonosító: M262228-4534536

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145577378

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn