11111 nm-es ház eladó Kápolnásnyék #4745327

company_logo

399 000 000

Ft

39 904 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
3

Szintek száma:
2

Méret:
9999 m²

Leírás

Velencei tónál, 800 méterre a víztől eladó egy nagy területű 11.000 m2-es parkkal rendelkező, összesen 700 m2-es, 11 szobás, 3 lakásos Öko ház, amely a mérete folytán több generációs családi ház, de alkalmas panziónak, nyugdíjasháznak, magánklinikának, üzleti célú hasznosításra is kiváló. 1 hektáros rendezett terület külön gyümölcsös, külön örökzöld területre osztva, kis tó vízforgatóval, nagy tó díszhalakkal. 90 éves Borospince, Felette kinti fedett kemence, sparhelt, platnis sütő,étkező egy helyen.
A házban egy 2 állásos garázs, valamint egy wellness központ is található úszómedencével, szaunával, jacuzzival, télikerttel.
A fűtés geotermikus, hőszivattyús rendszerű. A meleg víz előállítása levegő-levegő rendszerű hőszivattyúval történik, a kazánház levegőjének hőtartalmát hasznosítja. Az elektromos áramot napelemek termelik.
Az utcában nincs csatorna, de a házhoz egyedi biológiai szennyvíztisztító készült. A tisztított víz gyökérzónás öntözés formájában hasznosul. A városi víz a két lakás konyhájába van bekötve, egy speciális klórmentesítő és tisztító berendezésen keresztül.
A használati víz a fürdőszobákhoz és a háztartási gépekhez saját kútból, házi vízművön keresztül külön vezetékhálózaton jut el. A belépési ponton egy vízlágyító és szűrő berendezés gondoskodik a víz kezeléséről. A villamos ellátás három fázisú, 3*35A teljesítményű. ISDN telefon vonal kiépítve, egy házi központon 8 mellékre kiépítve. A telefonvonalon ADSL, optikai vonalon internetkapcsolat kiépítve. Kábel TV az utcáról van bevezetve és a házban 8 helyiségbe elosztva, a tetőn műholdas parabolaantenna kiépítve 4 helyre.
A fenti műszaki paraméterek biztosítják azt, hogy a közel 700 m2-es ház teljes rezsije télen-nyáron mindössze 20.000 Ft / év
Jó közlekedés akár vonattal vagy autóval Budapesttől 30 perc. Várom megtisztelő hívását.

87000000 399000000 Ft
Érd.: Lepsényi Kornél

Hivatkozási azonosító: M287641-4745327

Hirdetés azonosító: 150373511

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn