Vállalkozók, befektetők ideális választása lehet ez az irodaház 502 m2

company_logo

326 000 000

Ft

649 402 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 16:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Házszám:
14-16
Méret:
502 m²

Leírás

Csongrád-Csanád vármegye, Makó városközpontjában, a 43. számú fő út mellet az OTP Bank felett található 502 nm-s 2023. évben teljes felújításon átesett üzleti ingatlan, irodaház eladó. Az utcafront felől megközelíthető a földszintről, lifttel, valamint egy belső lépcsőházon keresztül jutunk az ügyfélfogadó és irodahelyiségekhez. A belső válaszfalak mozgatásával egy teljesen más beosztás kialakítására van lehetőség. Az iroda/üzlet kiépített számítógépes hálózattal és digitális telefonalközponttal rendelkezik, teljes kábel, interfész rendszer kábelcsatornában fút, a padlóba süllyesztett 12 db infó ponton keresztül, szinte kábelek nélkül csatlakoztathatok a munka állomások. A teljes felújítás, kábelezés a mai gépészeti és tűzvédelmi előírásoknak megfelelően, gondos kivitelezéssel épült. Levegő hőszivattyús légcsatornás mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, és a melegvíz ellátásról hőtárolós puffertartályokkal. Az energia hatékonyság jegyében a monolit vasbeton födémszerkezet szórt purhab szigeteléssel rendelkezik a homlokzat közét gyapot hőszigeteléssel és nemesvakolattal. A nyílászárók három rétegű, műanyag kivitelűek, alumínium külső lamellás árnyékolókkal, melyek motorosak és távirányítóval vezérelhetőek. Külön tárgyalóhelyiségek, felszerelt konyha, étkező, pihenő résszel, valamint külön női és férfi WC- vel zuhanyzóval, pihenő- dohányzó terasz, irattár, és egy vasbeton páncélterem ráccsal és acél ajtóval.
Lehetőségek tárháza!
Vállalkozók, befektetők ideális választása lehet ez az irodaház 502 m2-es, hasznos alapterülettel, utca szintről teljesen önálló bejárattal rendelkezik.
A hasznosítási formákat lehetetlen teljességgel felsorolni, de néhány ötlet: iroda funkció, akár több egység, mini-klinik, szépészeti-szalonegység, rekreációs központ, pénzintézet, hivatal....
A környék kiváló infrastruktúrával és kiemelkedő számú lakossági vonzerővel rendelkezik, bármilyen vállalkozás számára kiváló lokáció. A környékben ingyenes a parkolás és a város egyik de centrumában található, ahol kiváló az infrastruktúra, közlekedés, boltok, üzletek, éttermek, gyógyfürdő, hivatalok, vendéglátó egységek is 50 méteren belül elérhetőek!
Makó és környéke kiváló lehetőséget nyújt az Ország szerte híres Hagymatikum Fürdőjével, a Makovecz kézjegyeit viselő épületeivel és különböző színes program lehetőségekkel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149498933

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn