Többgenerációs otthon vagy befektetési lehetőség

company_logo

92 990 000

Ft

619 933 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 18., 13:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
605  m2
Méret:
150 m²

Leírás

Eladó egy KIVÉTELES lehetőség, egy KÉT LAKÓÉPÜLETBŐL álló családi ház, amely izgalmas lehetőségeket kínál akár több generáció számára is, akik igazi OTTHONRA vágynak, illetve azoknak, akik befektetési céllal keresnek ingatlant.

Az 1920-ban épült POLGÁRI stílusú, 85 m-es utcafronti főépület jellemzői az időtálló eleganciát tükrözik. Bár FELÚJÍTANDÓ, a szerkezetileg kifogástalan téglaház remek kiindulási pont egy átgondolt renoválásra. Az utcafronti épület három tágas szobával rendelkezik, cserépkályhás és konvektoros fűtéssel, valamint fa nyílászárókkal, redőnyökkel és parkettás padlózattal. Mindezek lehetővé teszik a kreatív elrendezési lehetőségek maximális kiaknázását.

A 2003-ban épült, újszerű állapotú udvari épület, különálló 65 m-es lakóterével PLUSZ ÉRTÉKET ad az ingatlannak. Két szobájához és egy étkezővel egybekötött konyhához homlokzati szigetelés, MODERN gáz-cirkós és padlófűtési rendszer társul. A HŐSZIGETELT fa nyílászárók, ZSINDELYES tető, és beépített KLÍMABERENDEZÉS mind növelik az itt élők kényelmét. Az épülethez tartozik egy 26 m-es fedett terasz is.
A biztonság fontos tényező, így az ingatlanhoz tartozó kamera rendszer kiépítése ezt is biztosítja.

A 37 m-es DUPLAGARÁZS a parkosított udvar részét képezi, ám teljesen független mindkét épülettől, így gépjárművei mindig BIZTONSÁGBAN tudhatók.

A 605 m-es TELEKMÉRET rengeteg lehetőséget rejt magában, az udvar kialakítása kiváló a mindennapi pihenéshez, családi összejövetelekhez. Az ingatlan remek ELHELYEZKEDÉSE révén könnyen megközelíthető, ideális mind családok, mind pedig befektetők számára. Ragadja meg ezt a különleges lehetőséget, és alakítsa ki álmai otthonát!

Ha az alaprajz és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené a házat vagy bármely kérdés felmerül az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!

Tel:
Tokaji Tibor

Hirdetés azonosító: 150951216

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn