Szeged belvárosi, nagy gyalogos forgalommal üzlethelyiség, pincével

company_logo

48 800 000

Ft

241 584 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 20., 20:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
202 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
31

Leírás

Különleges lehetőség! Eladó egy belvárosi, sarki üzlethelyiség. Ez az ingatlan remek helyen található, közvetlenül egy forgalmas útkereszteződés mellett, ahol a jármű- és gyalogosforgalom folyamatosan áramlik

Az épület jellemzői:

Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan a város egyik legforgalmasabb kereszteződésénél található, ahol a gyalogosok és a járművek folyamatosan áthaladnak. Ez biztosítja az üzleti tevékenységek számára az optimális láthatóságot és kitűnő reklámlehetőségeket.

Rugalmas használati lehetőségek: Az épület különböző üzleti tevékenységek számára ideális lehet, például étterem, kávézó, üzlet vagy iroda, rendelő. Az épületben számos tágas és jól megvilágított helyiség található, amelyek lehetőséget nyújtanak a kreatív elrendezésre és a vállalkozások személyre szabására.

Kiváló állapot: Az épület gondos karbantartáson esett át, és jó állapotban van. Az üzlethelyiséget átfogóan felújították, beleértve a belső festést, valamint az elektromos-, víz- és fűtésrendszert.

Bővítési lehetőség: Az ingatlan rendelkezik egy 76 négyzetméteres galériázható üzlethelyiséggel és egy 127 négyzetméteres pincehelyiséggel, amely további lehetőséget kínál az épület bővítésére vagy új funkciók hozzáadására.
Várjuk ajánlatát !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128639389

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás