Szeged-Felsőváros, Fecske utcai nappali + 3 szobás lakás

76 800 000

Ft

853 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 30., 15:21

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
C

Házszám:
6

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
90 m²

Leírás

Szeged-Felsővároson, a Fecske utcában eladásra kínáljuk harmadik emeleti, nappali plusz 3 szobás, hangulatos lakásunkat. A lakás elosztása rendkívül előnyös, a nappali és az étkező nagy közös teret alkot, itt lehetőség van nagy családi összejövetelekre, társasági életre. Emellett a konyha és az étkező is össze van kötve egy kiadó pulttal. Mindhárom szoba külön bejárattal rendelkezik, és egymástól is jól elkülönülnek. Az előtérből nyíló kisebb szoba elhelyezkedése révén dolgozószobának vagy akár irodának is kiválóan alkalmas, ügyfélfogadás esetén nem kell a lakáson keresztülmenni. Az ingatlanban egy kádas fürdőszoba és egy külön helyiségben lévő WC található. A nappaliból lehet kijutni az elektromos vezérlésű árnyékolóval rendelkező erkélyre, amely a közös belső udvarra néz, hatalmas fákra és zöld területre nyíló kilátással.

Pár éve a konyha teljeskörű felújításon esett át, új bútorokkal, háztartási gépekkel, burkolattal rendelkezik. Indukciós Gorenje főzőlap, sütő, hűtő (fagyasztó résszel) és Whirlpool mosogatógép került beépítésre az igényesen felújított konyhában. A beépített gépek a vételár részét képezik. A fürdőszoba és a mosdó szintén pár éve esett át felújításon, itt új szaniterek, burkolatok, bútorok kerültek elhelyezésre. A ház fűtéséről egy korszerű Ariston One kondenzációs kazán gondoskodik új termofejekkel és szelepekkel rendelkező lapradiátoros hőleadókkal. A nappaliban pedig egy hűtő-fűtő inverteres Samsung klíma is támogatja a hőmérséklet-szabályozást. A lakás CC energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, rezsije rendkívül alacsony a téli hónapokban is.

Az ingatlanhoz tartozik egy 16 négyzetméteres udvari garázs is, amely preferáltan a lakással együtt értékesítendő, ára 10 millió forint.

A háznak van egy belső udvara, amely kiváló lehetőség a gyermekeknek egy kis kültéri kikapcsolódósra.
A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár perces sétatávolságon belül a Tabán óvoda, Tabán Általános Iskola, élelmiszerboltok, gyógyszertár és orvosi rendelő is megtalálható. A környező utcákban játszóterek, éttermek és cukrászdák, valamint a Tiszavirág uszoda és a Pick Aréna biztosíthat kikapcsolódási lehetőséget. A Foka és a Tisza-part is kényelmes sétatávolságon belül elérhető. A belváros szíve 20 perc sétatáv, de több troli- és buszjárat (9, 10, 19, 73, 73Y, 74, 74Y, 77, 84, 90) is indul a közeli megállókból, amelyekkel rövid időn belül elérhető a város számos pontja, többek között a Mars tér, Klinikák, vasútállomás, Újszeged.

Ha felkeltette érdeklődését otthonunk, akkor jöjjön el, és tekintse meg személyesen! Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Hirdetés azonosító: 150574632

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn