Saját Kert, Kényelem, Két Lakrész  Ideális Életvitel!

company_logo

45 000 000

Ft

286 624 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
157 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
963  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kedves Érdeklődő!
Szeretném bemutatni Önnek ezt a kivételes lehetőséget, amely egy csendes és barátságos környéken található otthont kínál. Az ingatlan Csongrád - Csanád vármegyében, Makó városában, az Attila utca elején helyezkedik el, mindössze 5 perces autóútra a városközponttól. Kényelmes közlekedés biztosított, mert 6 perc kerékpározásra vagy 23 perc sétára van a városközpont.
A vegyesfalazatú családiház összesen 79+78 négyzetméteres, két különálló lakrésze és a hozzá tartozó 963 négyzetméteres telek kivételes lehetőséget kínál az Ön számára. A ház két különálló lakrészből áll, melyek egyedi jellegükből adódóan ideálisak lehetnek kétgenerációs életvitelhez. Az első lakrész teljesen felújított, míg a második lakrész 90%-ban kész, csak a végső simításokra vár, de már most is teljes mértékben lakható.

Mindkét lakrészben 2 hálószoba található. A lakrészek fürdőszobával káddal, WC-vel felszereltek, valamint egyedi konyha és nappali elrendezésűek. Az első lakrész szobái laminált padlóval burkoltak, míg a többi helyiség járólappal fedett. A második lakrészben a nappali és hálószoba laminált padlós, míg a többi helyiség járólapos. A fűtés és meleg víz ellátás az első lakrészben kombi gázkazánnal és padlófűtéssel, míg a második lakrészben elektromos falifűtőkkel és klímával történik, a melegvizet villanybojler biztosítja.

Az ingatlan teljes közmű bekötéssel rendelkezik, az elektromos hálózat 1x32A, nyílászárók pedig modern, hőszigetelt műanyag ablakok és ajtók. A tetőszerkezet teljesen új, az első lakrészen cseréppel, a másodikon lemeztetővel borítva.

Az első lakrész külső falát 5 cm, belső falát 3 cm vastag szigeteléssel látták el, míg a második lakrész udvari oldalán könnyűszerkezetes falakkal, 13+5 cm vastag szigeteléssel rendelkezik.. A födémszigetelés pedig 30 cm vastag kőzetgyapot.

Az udvar és kert tervezése, rendezése folyamatban van, és az új tulajdonos egyéni igényeire szabható lesz. A telek további előnye, hogy rendelkezik tárolókkal és állattartásra alkalmas épületekkel.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: E
CO2 kibocsátás: E

A családi ház 1000 méteres körzetében, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda orvosi rendelő is megtalálható.
Az ingatlan 60 napos átadási határidővel költözhető.

Ez a kétgenerációs családiház a két különálló lakrészével és a teljes körű felújításával vonzó lehetőség, mely a modern életvitel minden kényelmét biztosítja, egy harmonikus és otthonos környezetben.
További tájékoztatásért és megtekintési lehetőségért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H481104 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#OtthonCentrumMako #kétgenerációs #IngatlanElado #NyugalomOtthon #MakoLife #OtthonKereses #IngatlanHirdetes #MakoIngatlan #ocmako #forsale #oc #CSOK+ #OtthonMako #EladoHaz #VideoHazbejaras #otthoncentrum #csaladihaz #hagymatikum #imobiliaremakoungaria #hitel

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145930569

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn