Minden szempontból egyedi, minimalista, öko- ház.

company_logo

386 000 000

Ft

2 412 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
160 m²

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Minden szempontból egyedi, minimalista, öko- ház, a szegedi Art Hotel tervezőjének munkája, Új-Szeged egyik legszebb telkén!

A holt- Maros partra közvetlen kijárattal rendelkező telek 907 m2-es, az ingatlan 160 m2-es belső szintes kialakítású, mely tökéletesen alkalmas akár két gyermekes család számára is.
A földszinten egy hatalmas nappali, konyha, étkező és egy külön wc került kialakításra, a ház emeleti részén pedig a három hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet. A nappali 48 m2-es rendkívül világos, terasz és kert kapcsolatos. A szobák kialakítása során a családi élet színterei úgy kerültek kialakításra, hogy azok mind a térbeli adottságaikkal mind az elhelyezésükkel, a maximálisan kiszolgálják a bent lakók komfortját. Bizonyítja az is, hogy minden szobából kellemes méretű teraszra lehet kimenni. A szülői hálószoba egy egységet képez/ válaszfallal / a fürdőszobával, illetve ehhez a szobához tartozó teraszon kapott helyet a családi jakuzzi. A két gyermekszobát egy minden igényt kielégítő fürdőszoba választja el. Minden szoba igazi fapadlóburkolattal ellátott.
Az otthon egyik különlegessége a földszinten található folyosó végén lévő nyíló felület burkolata,mely egy élő zuzmópanel ami nem igényel gondozást a lakás megfelelő páratartalma miatt.
A konyha minimalista stílusú de maximális térkihasználású. A konyhai munkafolyamatok optimalizálása miatt a neves Bulthaup konyhák mintájára készült. A teljes konyhabútor egy igazán különleges, egy a laborokban használatos, antibakteriális, acél lemezzel megerősített, Alukompakt lemez felhasználásával készült. A gépek nagy odafigyeléssel kerültek kiválasztásra, így a főzőlap is igazán egyedi, Bora beépített szagelszívóval ellátott kerámia lap. A beépített sütő és mosogatógép pedig Miele márkájúak, illetve egy beépített hűtő és egy borhűtő is. A konyha fal burkolata is egyedi ötlet alapján készült, acél lemez és fa felhasználásával.
A ház a legmodernebb technológiával készült mely kialakítása során szempont volt, hogy a beépített anyagok, a burkolatok hosszú távon  akár élethossziglan- megőrizzék szépségüket, ezáltal a ház tartós esztétikai élmény maradjon. Éppen emiatt az épület külső fal burkolatának és belső falai burkolatául is olyan anyag került kiválasztásra, mely könnyen karbantartható, tisztítható, egy egyszerű lemosással újjá varázsolható. Így a ház külső burkolata látszó beton és Trespa burkolat, mindkettő időjárás és UV- álló, könnyen tisztítható mosható, nagy karbantartást nem igényel és örök életre szép marad. A beltéri falak nagy része is egyedi latszó beton, melyek között helyet kapott egy-egy frekventált betonfalon egy -egy egyedi beton képzőművészeti alkotás, mely a minimalista építészet által megkívánt módon igazán egyedi díszéül szolgál a háznak. A ház számos különlegessége mellett mindenképpen kiemelendő az egyedi gyártású, egy darabból kivágott, acél lemezekkel megerősített fa lemezlépcső.
Épület jellemzői:
Alapozás dugó alap, lábazat zárt céllás szigeteléssel. Passzív jellegű lábazat. A talaj és a padló között is szigetelve van. (Zárt cellas 10 cm es)
Oldal falak Porotherm 38 cm tégla a falak, ragasztott tégla, nem habarcsos ,10 cm kőzet gyapot szigetelés a külsején. Továbbá 5 cm zárt cellás szigetelés a beton homlokzat alatt.
A födém is 20 cm zárt cellás szigetelést kapott.
Nyílászárók emelő -toló ,fa nyílászáró. Internorm. Ablakokon elektromos Zsaluzia. Hóleolvasztó fűtőszállal felszerelt, terasz, járdák.
Hűtés -fűtés :Passzív hűtés. Napelem a meleg víz előállítására. 4 db Geoszonda telepítéssel.
Mennyezeti és padló hűtés/fűtés. Átszellőztetett homlokzatburkolattal kialakított.

A garázs egy állásos elektromos ajtóval felszerelt.

Tekintse meg az alaprajzot és a lakás fotóit. Kérje ingyenes tájékoztatásomat telefonon, vagy e-mailben.

IÁ: 386.000.000.-

Kratochwill Andrea
ingatlanértékesítő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 121628090

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás