Makó szívében - Egyedi lehetőség az új életre!

company_logo

29 250 000

Ft

250 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
117 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
411  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!
Az ingatlan, amelyet most Önnek bemutatok, nem csupán falakból álló otthon, hanem egy életforma, amelyet saját igényeire és álmaira szabhat. Makó szívében, a Csokonai utca és Kígyó utca sarkán található, így mindössze néhány percre van a városközponttól, és mégis elég távol ahhoz, hogy békességet és nyugalmat találjon.
Az otthon területe és elrendezése gondosan megtervezett  117 négyzetméteren eloszlanak a tágas szobák és az emeleti hálószobák. A közlekedők, kamra és konyha funkcionális elrendezése pedig a mindennapokat teszi könnyedebbé és komfortosabbá. A fürdőszobák mind az emeleten, mind a földszinten megtalálhatóak, így minden kényelmet megkap, amire csak szüksége lehet.
Az ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, ahol a falak előkészítése már folyamatban van, és várja a befejezést. Azonban az ingatlan működőképes még így is, azonnal költözhető, így nincs szükség hosszú várakozásra.
A közmű-bekötések rendelkezésre állnak, így az elektromos áram, víz, városi csatorna és gáz bekötése már nem jelent akadályt. A nyílászárók nagy része cserélve lett műanyag hőszigetelt ablakokra, ajtókra, hogy optimális hőmérsékletet és energiamegtakarítást biztosítson.
A fűtés központi rendszerű, radiátorokon keresztül működik, gáz és vegyestüzelésű kazánokkal. A meleg-víz ellátásáról pedig elektromos vízmelegítő gondoskodik a fürdőszobában és a konyhában.
Az ingatlan elektromos hálózata 1*20 Amperes kapacitással rendelkezik, ami a mindennapi elektromos igényeket kielégíti. A tető égetett agyagcseréppel fedett, ami nemcsak megbízhatóságot, de esztétikus megjelenést is biztosít.
Az ingatlanhoz tartozik egy fűtött garázs, amelyben akár saját műhelyt is kialakíthat, és egy szerelő akna is rendelkezésére áll.
Az épülethez csatlakozó hangulatos terasz pedig remek lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre és időtöltésre. Az udvar és a kert is az új tulajdonos ízlése szerint alakítható ki.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: I
CO2 kibocsátás: G
Ez valóban egy remek lehetőség arra, hogy saját stílusát és elképzeléseit valósítsa meg egy olyan otthonban, amely támogatja az élet minden területét.
Az új otthona már csak egy lépésre van! Az ingatlan tehermentes! CSOK-ra alkalmas.
Ha további információra vagy személyes megtekintésre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H472745 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#ujotthon #otthonvadaszat #csaladielet #különlegesingatlan #megtekintes #ingatlankinalat #otthonteremtes #otthon #csaladi #otthoncentrommako #hagymatikum #mako #otthoncentrum #nyugalom #csendes #elerhetootthon #ingatlan #koltozesrekesz #csaladihaz #ingatlanpiac #ingatlaneladas #ingatlanvasarlas #otthonkereses #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes #forsale #koltozzhamar #kreativmegoldasok #hangulatosotthon #makoikaland #exploremako #ingatlan #otthonmakon #makoIngatlan #kozponthozkozel

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141255854

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn