Bomba ajánlat!

Makó legjobb ajánlata: felújított családi ház várja új tulajdonosát!

company_logo

55 550 000

Ft

519 159 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:21
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
1281  m2

Méret:
107 m²

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!
Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a teljesen felújított, 107 négyzetméteres vegyesfalazatú családi házat Makó egyik csendes, mégis központi részén, a Torma Imre utcában. Az ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik kényelmes, modern otthont keresnek, nagy, rendezett kerttel.
Kiváló elhelyezkedés
Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen a városközpont mindössze 5 perc autóval, 6 perc kerékpárral, és egy kellemes 20 perces sétával is könnyen elérhető.
Tágas, felújított belső terek
A ház 3 nagyméretű szobája laminált padlóval burkolt, amelyek kitűnően alkalmasak a családi együttlétekre, pihenésre. A modern fürdőszoba sarokkáddal, tuskabinnal, dupla mosdóval és WC-vel is rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. Továbbá, az előtérrel egybenyitott konyha, hátsó közlekedő, kamra és külön WC is hozzájárul az otthon praktikusságához.
Modern fűtési rendszer
A szobák radiátoros fűtéssel, a kamra kivételével a többi helyiség padlófűtéssel van ellátva, így a fűtési szezonban a kellemes hőmérséklet biztosított. Az elektromos áram, víz, gáz és csatorna bekötése teljesen új, az elektromos hálózat pedig 1x32A terhelhetőséggel rendelkezik.
Kényelmes külső területek
A 1281 négyzetméteres telek rendezett és karbantartott, ideális helyszín családi és baráti összejövetelekhez. Az udvarban fedett autóbeálló és külön tároló is található, melyek további kényelmet biztosítanak. Az ásott kút pedig a kert gondozásában nyújt segítséget. A kút mellé az elektromos áram bekötésre került az esetleges szivattyú csatlakozáshoz.
Azonnal költözhető
Az ingatlan azonnal költözhető, így Önnek csak pár simítás kell, és máris élvezheti új otthonát.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: G
CO2 kibocsátás: G
Az ingatlan per és tehermentes. A térképmásolaton a ház alaprajza megegyezik a valós állapottal, CSOK+ igénybe vehető akár 3 gyermek után is.
Az ingatlan a felező portfólió részét képezi!
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken. Örömmel mutatjuk be Önnek személyesen is ezt a gyönyörű családi házat.

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.

Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H488307 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#OtthonCentrumMako #MakoiOtthon #MakoIngatlan #hitel #MakoiCsaladiHaz #MakoKoltozes #oc #ocmako #DreamHome #RealEstate #HouseForSale #NewHome #FamilyHome #PropertyForSale #HomeSweetHome #MoveInReady #HouseHunting #MakóLiving

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés azonosító: 149022906

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn