Makó Erdélyi püspök utcán, a városközpontban, családiház, és építésite

company_logo

85 000 000

Ft

242 857 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
5+

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
823  m2
Méret:
350 m²

Leírás

Csongrád-Csanád vármegye, Makó Erdélyi püspök utcán, a városközpontban, de mégis nyugalmas helyen, új óvoda, bölcsőde, piac közelében eladó egy több lakásból álló családiház+ a Toldi utcára nyíló építési telek. 350 m2 hasznos alapterület, ebből 157 m2-es rész, ami egy 3 szoba+ nappalis lenyűgöző, minőségi anyagokkal felújított teljes értékű lakóház. A konyha teljesen új, gépesített bútorzattal, exkluzív burkolatokkal, a fürdőszobában káddal, mosdószekrényes mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel, bidével ellátva kimagasló kivitelezésben, tágas terekkel. Külön álló WC-vel is rendelkezik. Elsőosztályú, egyedileg fából készített beltéri nyílászárókkal, gyönyörűen felcsiszolt, frissen lakkozott tölgyfa parkettával, a 3 szobában, a hatalmas márvánnyal burkolt nappali pedig kimondottan elegáns. Ez a rész nem csak igényes otthon, hanem akár egy komoly vendégház, apartmanház, orvosi rendelő, szépség szalon központi része is lehet. Ezután egy duplaállásos, hőszigetelt, elektromos szekciónált kapuval szerelt garázs következik, melyben a ház fűtésrendszere és gépészeti része kapott helyett. Két nagyobb méretű személyautó is elfér benne. A garázsok után következik egy szerkezetkész, akár apartmanná, külön lakrésszé alakítható 55 m2-es rész, majd egy egyállásos garázs elektromosan nyíló szekciónált billenőkapuval 30 m2-en. Ezután egy nagyobb, 63 m2-es szerkezetkész lakrész következik, mely csak festésre, burkolásra vár. A telek végéhez csatlakozik, egy elkerített építési telek, mely a másik (Toldi) utcára nyílik. Az összes nyílászáró 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyagra lett cserélve, alumínium redőnnyel, amelyek mindegyike elektromosan működtethető, távirányító segítségével. Az ingatlan mozgásérzékelős riasztó berendezéssel van szerelve. Az utcai bejárati kapu szintén elektromos működtetésű.
A lehetőség van akár több lakrész kialakítására is, hiszen a garázsok is elég nagyok 44 m2 és 30 m2, így 5 lakórészre növelhető. Ez a lehetőség, valamint Szeged és környéke a Byd érkezésével felpezsdül, ami magával von más munkahelyeket, illetve a turizmus fejlődését is, melyet Makón az új fürdőszárny megnyitásával még inkább megerősítenek!
Az eladó nem zárkózik el olyan lehetőség elől sem, hogy akár a hátsó lakrész, mely 63 nm2-es a garázzsal és az építési telekkel külön értékesítse, csak megbeszélés kérdése. Az Erdélyi püspök utcai telek 823 nm2-es, a Toldi utcán lévő telek 882 nm2-s.
Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Az ingatlan teher és permentes és akár azonnal költözhető, és birtokba vehető.
Bármely felmerülő kérdéssel hívjon bizalommal, díjmentes, hitel és Csok+ ügyintézés díjmentesen.

Hirdetés azonosító: 150047273

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn