Legyen itt következő Otthona

company_logo

59 990 000

Ft

239 960 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 15., 18:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
250 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1000  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Leírás

Eladásra kínálok egy kétszintes, hárombejáratos családi házat Sándorfalva városközpontjában. Az ingatlan az 1980-as években beton alapon téglafalazattal épült 170 m lakótérrel egy beépített 23 m2 es teljes közművel ellátott garázzsal és egy hozzáépített 80 m2 es melléképülettel, mindez 1000 m-es teleken terül el.

Közművek közül a víz,a csatorna a villany bevezetésre került, gáz a telekhatáron belül helyezkedik el illetve a háromfázisú áram is kiépítésre került.
Fűtése vegyestüzelésű kazánnal , hőleadás radiátorokon keresztül történik vagy a hűtő -fűtő klímával is kellemes hőérzetetet bíztosíthatunk. Melegvízellátást villanybojler szolgáltatja, nyílászárói fából vannak.

Részben felújított állapotban van, tulajdonosai a felújítások keretein belül elvégezték a nappali, étkező magasfényű hidegburkolatok cseréjét, a földszinti és az emeleti- fürdőszoba teljes felújítását, 1 db 3.5 KW-os hűtő-fűtő klíma beszerelését, illetve az emeleti utcafronti nyílászárókat redőnyökkel látták el. A bejárati ajtót műanyag nyílászáróra cserélték.
Az emeleti részen a villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént. A konyha felújítása elkezdődött de befejezése már az új tulajdonosra várna.

A ház lakói kényelmére 4 db külön nyíló szoba, 1 db nappali,1 konyha, 1 étkező, 2 db fürdőszoba, 2 Wc található valamint kettő szobához egy-egy erkély is tartozik. A szobákban melegburkolatként laminált padlóval találkozhatunk.

Az ingatlan területén gépjármű beálló hely is biztosított az udvaron, illetve egy 30 m2 es garázs ami műhelyként is funkcionálhat hiszen a háromfázisú áram bevezetése itt is megtörtént.

A melléképületben egy kamrát egy nyári konyhát és egy tárolót alakítottak ki, közművek közül a villany került bevezetésre.

Iskola, óvoda, buszmegálló, élelmiszerboltok, hivatalok, pénzintézetek pár perc sétára található az ingatlantól.

Tulajdonosai nagyon szerettek itt élni és bíznak benne, hogy Otthonukban az új tulajdonosok is megtalálják örömöket.

Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzokat és a fotókat és ha úgy gondolja ,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.Külső képekért és időpontegyeztetésért forduljon hozzám bizalommal.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142855653

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn