Kiadó Lakás, Szeged 650 Ft

company_logo

261 112

Ft

4 747 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
központi fűtés

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kertkapcsolatos:
nem

Havi közösköltség:
15000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Állat hozható-e?:
nem

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
55 m²

Leírás

A Bécsi körúton, új építésű társasház 4. emeletén kiadó ez a modern, világos, jól felszerelt lakás. Az épületben lift segíti a közlekedést. A folyosóról az egy légterű, klimatizált, amerikai típusú konyha-nappaliba lépünk, ami egy kis reggeliző pulttal válik teljessé. A tér nagyon világos a méretes üvegportálnak és az üveg erkélyajtónak köszönhetően. Innen jutunk ki a D-NY-i fekvésű erkélyre, ahova a kisebbik hálószobából is közvetlen kijárat nyílik. A nagyobbik szobában kényelmesen elfér egy francia ágy, a tetőtéri ablak alatt, és itt kapott helyet az íróasztal is. Mindkét szobában van ruhásszekrény. A fürdőszobában modern épített zuhanykabint és mosdókagylót alakítottak ki, és itt kapott helyet a mosógép is. A WC külön helyiségben található.
A téli időszakban központilag, padló és mennyezeti fűtéssel, hőszivattyús megoldással biztosítják a meleget, illetve ugyanez a rendszer hűtési funkciót is ellát. De légkondicionáló is rendelkezésre áll.

A kerékpárok számára külön tároló biztosított. A lépcsőház rendezett, karbantartott. Sok külföldi diák lakik itt az egyetemi épületek, a TIK közelsége, és természetesen a lakások minősége miatt. A tömegközlekedés kiváló, a busz- és vasútállomás is néhány száz méteres távolságra van a lakástól.

A bérleti díj nem tartalmazza a közös költséget, az internetet és a rezsi díját. Egyénileg választható és telepíthető az internet/TV csomag. A lakbér euróban fizetendő: 650/hónap, a többi díj elszámolása elsődlegesen forintban történik. De igény szerint ez is rendezhető EUR pénznemben. A szerződést minimum 12 hónapra kötjük.

Ajánlom ezt a lakást diákoknak, és 1 gyermekes családnak egyaránt. Kis testű házi kedvenc megegyezés szerint hozható, a dohányzás nem megengedett a lakásban. Parkolásra garázsban van lehetőség, 70 havi díj ellenében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138887420

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn