Kiadó Lakás, Szeged 200 Ft

company_logo

78 208

Ft

521 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
150 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kaució:
2 havi kaució

Állat hozható-e?:
nem

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

IGAZÁN KÜLÖNLEGES! Az idei tanév tavaszi félévére elérhető még néhány szoba ebben a fergeteges diáklakásban. Szeged legjobb helyén, a Vitéz utcában a TIK-től és több egyetemi épülettől is pár perces sétatávolságra található lakás a legjobb választás annak, aki egy félévet szeretne Szegeden tölteni, és fontos neki a nemzetközi társaság és a tanuláson kívül egy életre szóló élménnyel szeretne gazdagodni.

A lakás egy polgári házban, a felső szinten található. A belső 2 szint remek elosztása miatt bőven van tér közösségi tevékenységekhez, közös tanuláshoz, vacsorapartikhoz, vagy társasjáték-estekhez. Közös használatú a konyha, az étkező, és a vagány üvegezett terasz, ami egyértelműen a lakás középpontja. Ezen kívül 5 különálló szoba, és 2 teljes fürdőszoba áll rendelkezésre, hogy mindenki kellően nyugodt körülmények között tudjon elvonulni, és élvezhesse a privát terét. A szobák nagyok, teljesen bútorozottak és a nagy méretű üvegfelületeknek és tetőablakoknak hála. nagyon világosak is.
Városközpont: a sétálóutca, üzletek, boltok, éttermek és pub-ok karnyújtásnyira vannak, itt zajlik az utcai kultúrális programok nagy része. Közlekedni lehet biciklivel, busszal, villamossal, de aki ide költözik, leginkább gyalog tud megközelíteni bármi fontos helyszínt. Ha autóval érkezel, akkor zárt udvarban biztosított a biztonságos parkolóhely is.
Kényelmes radiátoros fűtés, külön mosókonyha, egy különálló vendég WC is vonzóvá teszi a helyet. A bérleti díj 200/fő, a rezsin mindenki egyenlően osztozik. Van olyan szoba, ahol 2 fő is elfér, de választhatsz privát szobát is. Wifi természetesen elérhető mindenki számára. Ha most lennék diák, imádnék itt lakni. 2 havi kaució, és az első havi díj befizetése után szinte azonnal költözhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145120229

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn