Húsüzem nyertes pályázattal

150 000 000

Ft

95 724 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
1567 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Házszám:
6

Leírás

Eladó Csongrád-Csanád megyében, Hódmezővásárhely külterületén elhelyezkedő, eddig vágóhídként működő üzem.

Az összesen 5060 nm területen elfekvő kivett üzem + erdő, ahol a felépítmény (épület + udvar) 3000 nm, maga az üzem épülete pedig 1567 nm.

Üzemeltető vállalkozással, élő még lehívható 271 millió vissza nem térítendő pályázati támogatással, ami javarészt a felújítást és az újraindításhoz szükséges feltételeket tartalmazza.

A Hódmezővásárhelytől 9 km-re, ipari környezetben található üzem tovább működtethető vágóhídként, de kiválóan alkalmas más jellegű tevékenység folytatására úgy adottságai, mint megközelíthetőség szempontjából, mivel könnyen elérhető Szegedről és Makó felől is. Kiépítése révén talán leghatékonyabban vágóhídként lehetne újra elindítani, de helyiségeinek sokrétűsége számtalan lehetőséget rejt magában.
A részben hőszigetelt (lapostetős, a vízszigetelés folyamatban van, 60% -os készültségi fokú) az irodaépületben található 3 irodahelyiség, 2 nagyobb és egy kisebb, valamint egy teakonyha. Férfi és női öltöző is található, úgy fekete, mint fehér öltöző tusolási lehetőséggel. Az öltözők után egy folyosón jutunk el az üzemi területhez, találunk itt egy hatósági állatorvosi szobát és az ebédlő is innen nyílik. Majd megtaláljuk a késztermék raktárt, csomagoló helyiséget, érlelő és hűtő helyiségeket, csontozót, az árukiadót. Két típusú füstölő kamrával találkozhatunk, a hagyományos mellett egy digitális vezérlésű füstölő kamra is található. Az üzem területén plusz női és férfi mosdó, WC, ládamosó, papír -, karton -, fűszer - és egyéb raktárak. Az udvarról nyílnak a következő helyiségek: fűrészpor raktár, kinti WC, tusoló, és műhely.
A sertésvágó, marhavágó és a vadfeldolgozó rész külön pályákon fut. A hűtők berendezés és szellőző ventilátorok leszerelésre kerültek.

Érdemes figyelmet fordítani az ipari ingatlanra mert ugyan vágóhídként üzemelt de az elhelyezkedése és kiépítése más tevékenységre is alkalmassá tehető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146341124

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn