Hódmezővásárhelyi 3 szobás ház eladó

55 000 000

Ft

550 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 12:36

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
D

Házszám:
93

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
697  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Leírás

Rárósi utca 93 számú ház eladó!
Hódmezővásárhelyen, a Béketelepen kínálok eladásra egy három szobás házat. Tehermentes ingatlan.
A Béketelepi rész a város csendes kertvárosias része. A Rárósi utca egy közepes forgalmú, rendezett út, kerékpárúttal. Közel van az északi elkerülő út, biztosítva a közeli települések gyors elérését, úgy, hogy nem kell a városon áthajtani. A közelben gyalog, vagy kerékpárral, percek alatt elérhető, bolt óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, egy jól felszerelt élelmiszer bolt, piac akár gyalog egy kellemes sétával. A bevásárló központ kb. 3- km-en belül található. Végig lehet kerékpárúton közlekedni biztonságosan.
Az ingatlan egy 697m2-es telken 100m2-es téglafalazatú ház beton alapra építve. Jó állapotú cserép héjazattal, beton födémmel. A mennyezet szigetelt beton, a tetőszerkezet meg van emelve, beépíthető! A tető, nyeregtetős. Tájolása keleti, déli, nyugati, egész napvilágos, száraz, nem vizesedik nem penészes, rendezett ház. Ereszcsatorna ki lett cserélve.
Elrendezése: három külön bejáratú szobából / méretük: 22m2. 16m2. 10m2./ fürdőszobából, külön wc-ből, konyhából, kamrából, egy fedett nyitott teraszból, kazánházból áll. Az ingatlan közepén egy folyosó található ezekből nyílnak a helyiségek, nagyon jó elrendezést biztosítva.
A szobák parkettásak, falai színesre festettek lemosható Héra festékkel, a többi helyiség járólapos, festett falakkal. A szobák belső szigetelést kaptak. Tartozik a házhoz egy melléképület és egy nyitott garázs.
A felújítás során a villany vezetékei ki lettek cserélve réz vezetékre pvc. csőben húzva,76 Amperes biztosítékkal. Éjszakai / vezérelt áram /be lett vezetve, ami a villanybojlert működteti. Ipari áram / 400 V/ be van vezetve a villanyóráig. Víz vezetékei ki lettek cserélve alubetétes csőre, illetve a bejövő víz kpe / fekete műanyag / csőre. Új vízóra akna lett beépítve, műanyag. a telek csatornázott. Központi fűtés lett kialakítva egy új kombi gázkazán és egy új szigetelt vegyes tüzelésű kazán, valamint három split klíma biztosítja a fűtést, hűtést. / kettő Gree, egy Fisher / . Meleg víz ellátását egy új hőcserélős villanybojler, ami éjszakai áramról működik, illetve a kombi gázkazán biztosítja. Ez szabadon változtatható. A villanybojler be van kötve a központi fűtés rendszerébe, hőcserélő csatlakozóin keresztül, így a meleg víz ellátása fűtés szezonban olcsóbb mivel a keringő fűtővíz melegíti a használati meleg vizet is. A kazánok illetve a bojler a házhoz épített kazánházban található. A gázkazán egy vezeték nélküli termosztáttal szabadon a ház bármely részéről vezérelhető. Energetikai besorolása D. felújítás előtti besorolás!
A melléképület , kettő darab gázkonvektorral fűthető.
Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve.
A telek: 20x 35 méteres.
A ház előtti járda és gépkocsi beálló, frissen lett betonozva.
Újonnan lett építve utcai kiskapu, nagykapu és kerítés, valamint beton beálló kényelmessé téve akár több gépkocsi, teherautó beállását. Egy nyitott garázs található melyben elfér egy személygépkocsi.
A telken található 28 gyümölcsfa, málnabokor több fügebokor és veteményes kert. Biztosítja egy család számára a változatos friss gyümölcsöt, illetve a lehetőséget hogy zöldséget termeljenek az új tulajdonosok. A kertben egy bővizű fúrt kút található locsoló vizet biztosítva a kerthez. A telken található több nagyméretű tároló helyiség, lehetőséget adva nagy mennyiségű fa tárolására.
Csendes nyugodt helyen található, alkalmas nagyobb család lakhatására, akár több generáció egymás zavarása nélküli egymás mellett élésére. Rezsije alacsony. Jó szomszédokkal körül véve várja az új tulajdonosokat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147285589

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn